GOOD MORNING

God morgon torsdag!

Idag jobbar jag hemifrån. Jag har legat efter med jobb prick hela veckan och kände att jag behöver både torsdag och fredag för att komma ikapp. Hösten är alltid min stressigaste period, oktober och november är fullspäckade men jag blir bättre för varje år på att hitta lugnet i stressen. Jag säger nej till mycket och är noggrann med att boka in ensamtid för att inte bli galen.

Vad gör ni under er ensamtid? Just nu använder jag den för att titta på Modern Family säsong sju, dricka earl grey med mjölk & honung (flashbacks från barndomen) och äta Marabous cookies soft inside eller vad de nu heter. Värmer de 20 sekunder i mikron och bara njuter. Min egna stund som ger mig energi för att orka med de stressiga stunderna.

Jaja. Tänkte i alla fall försöka filma en vlogg idag! Vi får se hur det går hehe, blev ju lite hipp som happ med senaste vloggen. But im getting there!!!

Vi hörs snart igen, idag utlovar jag Frågor med Forni i vanlig ordning och en lista med mina bästa ställen i Stockholm! Do not miss!

f873ab3a74f92f12e393b1ee1bd714a5

Tittar ni på Modern Family? Vilken är er favvokaraktär? Min är inte helt otippat Phil. Jag älskar honom!!! Hur kan en människa vara så fantastisk!

  1. Åh älskar Phil och hans humor! Som när han får hoppa in som typ programledare på en mäklarfest och han ska ”Phil in” för någon annan! Hahaha enda programmet jag skrattar åt högt!

  2. Åh Modern Family är det bästa som finns, jag och min bror har maratontittat alla säsonger och vi blev helt förtvivlade när vi sett sista avsnittet i säsong 7! Skrattar rätt ut när jag kollar på det. Jag älskar också Phil men Gloria är ju typ den bästa karaktären genom tiderna, älskar henne och hennes temperament haha❤️❤️❤️

  3. Detta kanske inte passar in med frågor med forni men vill bara säga att din blogg är så himla himla mysig och man märker verkligen hur mycket energi (positiv!!) du lägger ner på din blogg om man jämför med andra storbloggare. Det är en ren fröjd att läsa här inne varje dag och få följa med på din resa i ditt liv. Kram!

    1. TACK för din otroliga pepp. Jag lägger ju väldigt mycket tid på att göra bloggen välkomnande, mysig och inkluderande så jag blir glad när det uppskattas. Tack snälla <3

  4. Hej! Måste tacka dig för att jag genom din blogg fått gå hos Emelinda! Alltså vilken tjej! ÅÅÅ vilket resultat de blev. Har aldrig gjort något med varken bryn (noppat lite själv bara)eller fransar och idag, för att du tipsa om henne förut, så har jag färgat fransarna, noppat brynen och färgat dom! Liksom VEM E JAG! Så jäkla snygg 😀 sen att jag nu ser ut lite som en dragqueen med de mörka brynen innan färgen lagt sig är ju en annan femma men alltså wow. TACK för tipset!!! Ha en underbar dag. Å fortsätt precis som du gör. Du har i särklass den BÄSTA bloggen. Går alltid in på din sist i min blogg”runda”. Man sparar ju alltid der godaste godiset sist i påsen, precis så är de med din blogg!
    Stor kram!!

    1. Hej Lovisa

      FAN vad fint att du älskade Emelinda lika mycket som jag! Hon är så fantastisk och jag är så glad att du blev nöjd. PUSS OCH TACK

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi