VLOG: MIAMI

Jag spelade in en väldigt kort vlog i Miami. Ni får ha tålamod med att jag är nybörjare haha, håller kameran åt fel håll och filmade inte speciellt mycket heller. MEN jag känner på det och jag börjar tycka om det – ett personligt och avslappnat format. Vad tycker ni om vloggandet, är det något jag ska satsa mer på?

Här kommer lite sol och kompishäng att drömma sig bort till denna snöiga men härliga fredagsmorgon!

Prenumerera på min youtube-kanal här!

  1. Får sånna Glamorama vibbar när man får se dig så här igen! Mer vloggar, gärna lite längre där vi får följa dig under en hel dag! 😀 hade vart suuuperkul!

  2. Vore SÅ roligt om du började vlogga mer. Följt bloggar i många år och vloggar sen januari, jag älskar båda två. Vloggar känns personligt och man lär känna personen på ett annat sätt. Även om en person både bloggar och vloggar kan man se samma dag från två olika håll vilket är roligt! Det ena kompletterar det andra väldigt fint. Ibland vill man läsa och ibland vill man titta på något. Jag skulle älska om du började vlogga!

  3. Hej Michaela! Kul med Video blogg, precis som alla andra gillar jag det starkt med! En fråga, var redigerar du klippen, i imovie?, har själv en nystartad You-tube kanal men tycker att min kvalité på inläggen är lite dåliga trots att jag filmar med Olympys Pen (precis som du!).

    Tusen tack!
    xx
    gabriellalundgren.com

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi