MICHAELA FORNI BY TOM HALLGREN

logga-inlagg-001

Har ni sett min nya logga i headern? Det är samma logga som finns med i min mejlsignatur och i mina presentationer. Känns som ett stort steg för Michaela Forni AB att ha sin alldeles egna logga! Loggorna (både signatur och initialer) tog vi fram för att sätta en tydligare prägel på Michaela Forni som varumärke och jag är riktigt nöjd med slutresultatet.

För att ta fram loggorna har jag tagit hjälp av Tom Hallgren som just nu studerar Communication DesignBerghs. Theres som jobbar med mig pluggar också på Berghs så det var där hon nosade upp Tom åt mig! Det var så roligt att ta fram den här loggan tillsammans med Tom, ni måste höra av er till honom om ni behöver hjälp med grafisk form! Rekommenderar honom varmt: tom.hallgren@student.berghs.se, http://tomhallgren.se.

Inspiration till loggan ser ni nedan. Modernt var det enda ledordet som Tom fick att jobba utifrån. Vad tycker ni om resultatet?

logga-002

  1. Ja, det ser verkligen ut som en lookalike till Michael Kors. Väldigt lustigt med tanke på hur lika era namn är också. Michael / Michaela och korta efternamn. Kul att du är nöjd, men personligen skulle jag vilja ha något mer eget.

  2. Haha ja som tidigare nämnt är den väl fin men det är ju Michael Kors-loggan? Hade tyckt att det var rätt pinsamt både för dig och han som gjort den. Mitt förslag är att byta 🙂

    1. Håller med, för lik. Samma tjocklek och font. Sen känns ”Michaela Forni” som varumärke mer ”lätt” och ”feminint” än en så pass maskulin och ”fet” font som loggar är i nu.

  3. Min personliga åsikt är att den är alldeles för snarlik Michael Kors-loggan och rätt så ”fet” i textstilen – men smaken är som baken 🙂 Kul att du lyfter en student också, hoppas han får fler kunder tack var det här inlägget <3 Kram

  4. Superfin! ”Tyvärr” associerar jag den också till Michael Kors, men som sagt det behöver inte vara något fel med det 🙂 Du är bäst!

  5. Hej! Kul med en logga men jag läste faktiskt IVF när jag såg den. Och det är väl kanske inte vad du vill bli ihopkopplad med även om det är en på sätt och vis positiv sak.

  6. Väldigt stilrena, precis som jag gillar! Kul att företaget växer, så spännande att följa din resa som egen 🙂

  7. Vad fin! Jag håller inte med om att din är lik Micheal Kors. Förstår ju vad de ovan säger och menar, men jag tycker verkligen att det är två olika utseenden på logorna! 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi