Rosa solstolar och Oprahs favoritställe

img_3015

Idag rymmer jag iväg från snön i Stockholm, och så tar jag oss i stället till min onsdag i Miami! Följ med!

img_3022

Efter frukosten gick jag och Petra en promenad på stranden. Jag älskar parasoll och har använt känslan av parasoll på stranden som inspiration till min skomodell som jag designar för Flattered våren 2017 (läs mer om det här om du missat!).

img_3030

Jag älskar det rosa! Hallå så fint! Tillhör SLS Hotel om någon ska till Miami och vill sola på rosa solstolar.

img_3011

Sen gick vi tillbaka till hotellet för att suga i oss sista timmarna av sol och sommar. Jag njöt och var glad, som ni kan se.

img_3016

Innan vi sa tack och adjö till solen så drack vi varsin vattenmelon-drink och jag badade minst tre gånger :)))

img_3032

Vi gjorde oss i ordning på hotellets spa och gick sedan bort till Icebox Café för att äta en hyfsat tidig middag. Fun fact: Icebox är Oprahs favoritställe i Miami!

img_3036

Jag var här för några år sedan och då började jag och D att bråka om deras pasta med lammragú som var suuuupergod. Vi hade tagit in den och en annan rätt, men vi båda ville ha pastan och blev nästan osams haha. DÅ vet man att det är en bra pasta man har att göra med.

img_3040

Vi beställde givetvis in denna rätt med varsitt glas rött till, och visst var den lika god som jag mindes den. Petra var riktigt imponerad hehe. Älskar att ta med sina vänner till ställen som har bra mat och se hur glada de blir. Mat ÄR livet. Mat ÄR glädje. Jag älskar mat.

Efter middagen fick vi bråttom till flygplatsen och vid 23.00 lyfte planet. Vi båda somnade på en gång och vaknade sju timmar senare när det var dags för frukost och mellanlandning i London.

Och det var de sista bilderna från vår resa. Jag är så himla glad för att vi gjorde den. Det var verkligen en otroligt härlig vecka med god mat, rolig fest, överdriven storm, poolhäng, massa skratt, halloween, maskerader och känslan av att få riktigt mycket kvalitetstid med en god vän. TACK LIVET!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi