PLANNING

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inspirationen kommer verkligen krypandes till en när man är på semester. Älskar den känslan av hur hjärnan börjar arbeta efter att den har fått tid till att pausa. Viktigt det där.

Jag fick den här fina kalendern inför 2017 av Jo & Judy – perfekt för ett organisationsfreak som mig. Jag gillar en kalender som erbjuder det lilla extra och ser fram emot att börja fylla i den med nästa års projekt.

Det är så konstigt det där, för även om jag sitter mitt i höstens projekt som är i full gång så börjar redan 2017 bokas upp. Arbetslivet är alltid ett steg före. Jag har flera spännande saker på gång inför nästa år, men närmast i schemat står alla härliga boksigneringar och de ser jag fram emot. Extra mysigt med massa signeringar inför julen! Kom och köp en bok till en vän som behöver lite extra kärlek – världens bästa julklapp!

  1. Åh vilken fin! Älskar kalendrar !!

    Nu till en fråga. Om man skriver en eventuell bok och tycker ”det här blir ju faktiskt bra”. Hur kan man då få den till att bli publicerad?
    Är det bara maila runt till en massa bokförlag, eller hur funkar det? Har du några tips?
    Har en evig dröm i mig att få kalla mig författare … Tacksam för svar.
    Hoppas du får en fin söndag <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi