Lunch hos Jossan och Vanja

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Igår var jag och Margaux bortbjudna till Söder för att hälsa på hos Jossan & Vanja på deras nya kontor! Alltså det var sååå mysigt. Vi åt smarrig pasta, kanelbullar och pratade framtid. Härligaste lunchen med mina jävla supervänner som jag är så otroligt glad över att ha. Tänk att jag och Jossan knappt kände varandra innan januari när vi åkte till Costa Rica ihop? Så glad för att hon kom in i mitt liv ♥

  1. Michaela, du är såååå vacker med dina dröm-drag. Det bästa med dig är att du är så jordnära, trygg i dig själv och ärlig. Ärlig med din ångest och depression vilket är något jag tycker vi människor måste bli bättre på att våga prata om eftersom att det är något dem flesta går igenom nån gång under sitt liv. Jag älskar ditt sätt att se på mat, för jag är precis likadan. Äter hur mycket som helst och skäms inte över det. Jag älskar också din självrespekt, att du har valt att kommentarerna måste godkännas nu framöver. Helt rätt, människor kommer ALLTID att ha en åsikt hur bra man än försöker vara. Jag har följt din blogg nu i snart ett år och älskar hur du utvecklas mer och mer för varje dag som går, hur du ser till att nå dina mål, hur du är glad för andras skull och det syns tydligt att du älskar det du gör och är tacksam över hur långt du har kommit. Jag kommer inom en snar framtid att flytta till Stockholm och kommer inte tveka två gånger på att ge dig en stor kram om jag råkar springa på dig nån gång. Fortsätt att vara precis som du är!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi