Jag ska göra ett designsamarbete!

I förra veckan var jag ju på ett spännande möte här, minns ni?

img_2509

Mötet jag hade var tillsammans med Flattered, och idag släpptes pressmeddelandet och jag kan därför avslöja nyheten för er – jag ska designa en skomodell för dem!!!

Såhär står det i pressmeddelandet som är ute:

Michaela Forni sätter sin prägel på Flattered

Till SS17 lanserar svenska Flattered en ny skomodell designad tillsammans med bloggikonen och sociala medier-entreprenören Michaela Forni. ”Det känns extra spännande att Michaela valt att utveckla en modell som vi inte tidigare haft i vår kollektion, samtidigt som den kompletterar existerande utbud på ett bra sätt”, säger Gustav Lidén, VD på Flattered.

Sedan Flattereds lansering år 2013 har Michaela Forni varit en trogen ambassadör för varumärket. Från att endast ha erbjudit inomhusballerinor till ett utökat sortimentet med utomhusballerinor och andra modeller, har Flattered alltid haft favoriter för Michaela. Nu har hon fått möjligheten att skapa en alldeles egen Flattered-sko för kommande sommar. Inspirationen hämtar hon bland annat från modemetropolen Italien.

”Det känns galet roligt, spännande och pirrigt att få arbeta tillsammans med Flattered och sätta min egna prägel på ett par Flattered. Vi har haft en god relation sedan företagets start och jag har under dessa år varit en stolt ambassadör för varumärket”, säger Michaela Forni, bloggare och sociala medier-entreprenör, och fortsätter:

”Lekfullt men kvinnligt har varit ledorden i designarbetet. Inspirationen har jag hämtat från chica italienska kvinnor och även känslan jag själv får när jag är på semester vid medelhavet”, säger Michaela.

Både Flattered och Michaela Forni är entusiastiska över samarbetet och slutprodukten som kommer lanserar i butiker och på attered.se i vår.

”Just nu är vi inne i utvecklingsfasen och vi har fått vårt första prov från fabriken i Spanien. Vi har lyckats landa i en produkt som verkligen andas både Michaela och Flattered”, säger Gustav Lidén.

Senare i höst kommer mer information kring samarbetet samt produktbilder.

img_1971-1024x1024

Jag och mina Flattereds

Ni som har läst bloggen ett tag vet redan om att jag har burit Flattered på mina fötter sedan de lanserades så när jag pratade med dem i våras om att titta på ett större samarbete ihop kändes ett designsamarbete roligt, spännande men också självklart.

Flattered jobbar med en kvalitet som jag är väldigt stolt över och det är helt enkelt jäkligt roligt att ta fram en sko tillsammans med dem. Arbetet har pågått sen i våras och modellen kommer att släppas till våren 2017.

JAG ÄR SÅ GLAD ÖVER DET HÄR!!!

  1. ALLTSÅ! WOW! Så jäkla kul! Är genuint glad för din skull. Beundrar både dig och Bella något enormt så detta kan inte bli annat än helt fantastiskt. STORT GRATTIS VÄRLDENS FINASTE, KLOKASTE OCH BÄSTA DU <3

  2. Vad kul, grattis! Minns din förra sko-kollektion du gjorde, men kändes inte riktigt som att du fick tillräckligt fria tyglar och inte blev helt nöjd? Rätta mig annars om jag har fel, men fick den känslan då du sällan nämnde eller nämer de skorna. Men Flattered känns mycket mer lyxigt och mer ”Michaela” blir kul och se vad du tagit fram. Kram och trevlig helg!

    1. Du har helt rätt! Jag hamnade i en twist med ägarna och blev rakt av lurad i det arbetet. Efter det lärde jag mig värdet av ordentliga avtal och att alltid gå på magkänsla. Men jag var 20 år då och visste inte bättre – man lär sig av sina misstag! Det här är ett helt annat typ av samarbete, kvaliteten är 100% och jag sköter designen helt själv. Så roligt! Puss

  3. Jättekul! Känns väldigt passande! 🙂
    (De får bara korra texten då det står attered.se istället för flattered.se i den.)

    Grattis!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi