WEEKLY PLANS

MÅNDAAAG!!!

Vilken skillnad det är på energi under måndagarna beroende på hur helgen har sett ut. Den energi jag har idag, efter en helg av lugn och ro, går inte att jämföra med senaste måndagarna efter helger av jobb och events. Jag studsar fram. Lyssnar till och med på festlig musik på kontoret, jag som annars bara lyssnar på mysmusik haha.

Nåväl – måndag! Ska vi titta på veckan!

Måndag: Kontorsjobb 8-17. Jag ska ta emot vår nya soffa till kontoret som kommer idag och som vanligt kan man aldrig få en exakt, eller ens ungefärlig, tid för leverans. Suck. Vågar ju inte ens prata i telefon ifall de ringer och jag missar soffan! Vi har längtat för mycket efter den haha. Så det blir jobb på kontoret hela dagen, jag har ett möte med Margaux efter lunch och sen ett möte med Sophie by Sophie på eftermiddagen.
Tisdag: Inspelning med Gustav bakom Jävligt gott hela dagen. Vi ska laga smarrig vegetarisk mat som passar till ett vin som vi samarbetar med. SÅ ROLIGT! På eftermiddagen har jag en till inspelning/plåtning fast med tidningen Solo. Fullspäckad tisdag med andra ord!
Onsdag: Bokat in frukost med Marith, ska bli så mysigt <333. Sen lunchmöte med ett produktionsbolag. Blir jobb vid datorn där emellan. På kvällen är det julfest med Rituals. Jag älskar Rituals som ni vet! Och juste – jag ska gå ut med ett sååå roligt samarbete också som har med det här att göra.
Torsdag: Min jobba hemifrån-dag! Har en lång lista på roliga blogginlägg och ska försöka skriva några av dem under den här veckan tänkte jag!
Fredag: Ett möte på förmiddagen och sen fredagslunch med Petra och Carro. Carro är hemma från Tunisien så då får man passar på!!! Sorgen när ens bästis flyttar hela vägen till Tunisien, men också glädjen när hon kommer hem igen. Oslagbar! Längtar!

bebeba2e0ace93974d0f26a8467000e9

  1. Hej Forni! I helgen fick jag en försenad födelsedagspresent av min bästis (som förövrigt snart flyttar utomlands! Det är med stor sorg för mig men ännu större glädje såklart)
    Jag fick din bok! Alltså lyckan. Världens finaste present, hon känner mig så bra <3
    För lite mer än ett år sedan började jag gå till en kurator, bästa beslutet någonsin. Har lärt mig otroligt mycket och nu går jag terminen ut sen är jag färdig! Din bok kunde inte komma mer lägligt. Det känns tryggt att ha den och jag bara längtar efter att få läsa mer!

    Det här kan ha blivit en något rörig kommentar men tack för att du skrivit den här boken. Den bär jag med mig med stolthet!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi