Shopping, cava och bebisgos

img_2542

Hej nu hoppar vi över till i fredags när jag gjorde i ordning lägenheten, tog emot mamma och pappa hemma hos oss samt lät D poppa denna super-champagne!

img_2548

Vi hade bestämt oss för att bjuda mamma och pappa på en middag med massa god dryck som tack för att pappa hjälpte D med att sälja hans bil för ett tag sen.

img_2544

Så vi drack massa goda viner och åt plockmat i omgångar fram tills klockan slog ett eller något sådant. Kronärtskockor, charkisar, rökta räkor, pizza, caprese etc. Mycket gott och trevligt.

img_2555

Vips blev det lördagsmorgon och vi åt acaibowls framför Nyhetsmorgon.

img_2560

Sen gjorde vi oss i ordning och tog oss ut på stan.

Skinnbyxor från Gant, skor och kappa från Zara, väska från Saint Laurent, kashmirtröja från Soft Goat (adlink!)

img_2563

Vi gick och tittade på inredning. Vinglas och bestick stod på listan. Hittade vinglas men inga bestick – tycker det är så svårt?!

img_2567

Vidare till Acne Studios där D skulle shoppa jeans.

img_2568

Jag var hans eminenta smakråd. Mycket bra jeans-service på Acne förresten, trots lördag och tokmycket folk. Finns ingenting bättre än bra service, kan göra hela min dag. D gick därifrån med två skitfina jeans.

img_2572

Vidare till Riche för brunch med Sam och Emma! Och halva vår bekantskapskrets som var på Riche samtidigt. Älskar lördagar för det.

img_2576

Jag åt en egg royal och drack ett glas cava.

img_2583

På kvällen gick vi över till Amanda och Shoan!

img_2581

Där dessa gullisar väntade.

img_2592

Vi drack vin, åt hämtmat och umgicks.

img_2588

Chloé fick en handduk över sig när hon sov i babybjörnen så att mamma inte skulle spilla :)))

img_2594

Jag åt råbiff från Broms.

img_2610

Och när Chloé var vaken fick hon lilla i sin lilla pyjamas i min famn och fascineras över tavlorna där bakom.

img_2609

Sen blev det söndag och därmed söndagsfrukost.

img_2612

Vi stannade hemma hela dagen. Så himla skönt att göra det ibland. Vi hade inga måsten, ingenstans där vi behövde vara och ingenting vi behövde göra. Passade på att kramas i soffan hela dagen istället.

Och åt omelett till lunch!

img_2626

Till middag blev det fredagens rester.

img_2629

Minipizza for life <333

  1. Fina forni!
    Skulle behöva ett råd av dig, då jag spanat in ditt kök och sett att ni har marmor.
    Hur känsligt skulle du säga att det är?
    Skulle du rekommendera det som bänkskiva
    eller välja ett annat material för att det är känsligt?
    Uppskattar verkligen svar!

  2. Vad blev det för vinglas? 😀 Jag tycker märket Gense har fina bestick. Och även George Jensen Livin, men det är rätt dyra.

    1. Jag har sett liknande på Åhléns runt om i Sverige, om du inte har tillgång till sally voltarie 🙂 kram

  3. Måste bara säga att du verkar så himla gullig med barn. Jag önskar så att jag hade någon som intresserade sig så för mitt barn som du gör för dina vänners barn. Jag fick min dotter när jag var 18 och hon är inte direkt något mina vänner prioriterar. Förstå mig rätt, jag älskar att umgås utan barn och ha roligt på eget håll. Men jag vet att jag skulle må bra av att se att mina vänner intresserade sig utav min dotter ibland , eftersom att hon är en sådan stor del av mig. Hur som helst, ville bara säga att det värmer i hjärtat att se att det finns vänner som du. Kan bara tänka mig vilken mamma du kommer att bli om/när du väljer att skaffa barn. Kram och tack för en inspirerande blogg.

    1. Vilken fin och varm kommentar – tack! Jag har vänner som säger som du – att deras nära ofta är måttligt intresserade men för mig är det en självklarhet att älska mina vänners barn så som jag älskar dem. De är ju en del av mina vänner. Puss!

  4. Varifrån kommer era fina vin och champagneglas? Letat efter typ sådana i en evighet men inte funnit några som är riktigt fina… Kram

    1. Tyvärr är vinglasen från Iran och champagneglasen en present så jag vet inte var de kommer ifrån 🙁 puss

  5. Hej! Lyssnade nyss på dig hos Daniel Redgert, och jag MÅSTE bara surfa in här och lämna en kommentar. Har, helt ogrundat, avfärdat dig som ointressant och blev otroligt överraskad över hur smart, varm och eftertänksam du framstod. Ville veta mer!
    Ska mantra ”man ska inte döma innan man vet” innan jag somnar ikväll.

    1. Men vad glad jag blir – älskar när fördomar visar sig vara fel. Hoppas du gillar bloggen också! Kram

  6. Åh du måste berätta vart champagneglasen är ifrån. Hittade ett par på loppis och är deperat efter fler. Så himla fina!

  7. Kolla Olsen & Jensens bestick! Superfina till Svensk tenn underläggen & sköna att hålla i, som matt (hård) gummi 😀

  8. Jag menar bara väl när jag skriver det här, men tänk på att för varje enhet alkohol man dricker ökar risken för bröstcancer ( Såhär rosa månaden ) var rädda om er <333

  9. Hej Michaela! Vilken mysig helg du har haft!
    Jag har precis flyttat till en ny lägenhet och fick av mina föräldrar ett bestickset från villeroy&boch som vi är väldigt nöjda med! Kolla in dom om du inte hittat något än 🙂

  10. Så mysigt inlägg!! Amanda är inte sugen på att börja blogga? Hon verkar också så härligt och Chloé är ju bara alldeles för söt!!! Kram <3

  11. Så härligt inlägg Måste bara fråga, blir du själv inte sugen på att skaffa barn när vännerna börjar ”producera”? Vore intressant att höra dina tankar kring det, om du vill ha barn i framtiden? 🙂 (Förstår om frågan kan kännas för privat)

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi