VLOG – Nyhetsmorgon Behind the Scenes

Här kommer mitt första Youtube-klipp i min alldeles färska Youtube-kanal!

Eller, om jag ska vara helt korrekt så drev jag en Youtube-kanal mellan jag var 15-20 år, mestadels från mitt gamla flickrum när jag fortfarande bodde hemma och på balkongen i min första lägenhet där jag snurrade runt i nyinköpta klänningar. Men dessa klipp är borttappade på internet och tur är väl det haha. Så det här blir väl mitt första klipp i Michaela Fornis Youtube-kanal 2.0!

Ni får följa med bakom kulisserna på Nyhetsmorgon. Hoppas ni tycker om det! <3

  1. Hej Michaela. Tack för en supermysig och genuin blogg. Du verkar vara en fin människa!
    Jag undrar om du har varit i Gdansk någon gång och i sådana fall har något tips på bra restauranger?
    Eller om du hört något positivt om någon restaurang från människor i din närhet?
    Jag ska överraska min pojkvän med en resa dit och vill gärna ha lite koll innan 🙂

    Tacksam för svar!

    1. Hej! Kände att jag kan komma med input till din fråga eftersom jag bor här i Gdansk.
      Några favoriter är Mito sushi (bästa sushin jag någonsin ätit! beställ Crab 10!), Steakhouse (beställ deras entrecote!), Billy’s burger (sitt ute i ”glashuset” en middag, otroligt fin utsikt), Pueblo Mexican Restaurant, Fellini restaurant (italiensk)… Och många fler!
      Alla dessa ligger i Gdansk Old town. Sedan finns det även många bra restauranger i Sopot, cirka 20min med taxi från Gdansk.
      Ha en toppen resa! =)

  2. Haha nej då, ”Fuckingrar” finns kvar på Youtube! kul och titta på dom klippen ibland för då märker man hur lång tid man har läst din blogg och följt dig genom många år:) ha en fortsatt bra kväll, bästa du!

      1. Haha jaa!! Alla dina outfits från din balkong och när du shoppar för 1000kr från modefeber:) så kul att kolla på dom idag! Puss på dig!

  3. Ja, verkligen YAY till rörligt material!! Har följt dig helt sedan du först startade att blogga och har verkligen tänkt på det så många gånger att det vore kul om du skulle börja vlogga/youtube 🙂 Känns som att man då får en annan bild av vem personen är än då man bara läser i text. Kram på dig, du är så bra och genuin!

  4. Åh duktiga, fina du! Ska bli kul att följa dig <3 En liten fråga, har du en "assistent" som många bloggare har eller administrerar du allt på egen hand? Kram!

  5. Hej Micki!

    Skulle verkligen vilja att du tog upp den här frågan i torsdagsfrågorna. Jag är 21 år och jobbar just nu på ett sjukhus. Jag jobbar med många äldre kvinnor som snart ska gå i pension som jag mer och mer börjar märka hur dom utnyttjar mig på flera sätt. Innan har jag kanske inte sett eller märkt det men nu är det väldigt tydligt. Dom avskärmar sig från mig, ignorerar när jag pratar med dom och lägger mer arbete på mig som egentligen är deras. Hur bemöter man sånt här? Hur vinner man tillbaka sin respekt?
    Känner mig väldigt ledsen och illa till mods just nu, gruvar mig för att gå till jobbet och bli trampad på igen. Ska man bemöta otrevligheter med samma mynt eller bara ignorera?

    Kram

  6. Hej! Fint inlägg. Du är skön att titta på. Hoppas att du kommer nå ut såpass att du blir ett namn på folks läppar. Ser fram emot att följa dig. Du borde ofta vara med i teve o få en ledande roll. Bara du inte bränner ut dig…? du borde bli lite av en Sverige representant i världen, men då ska du cacha in ordentligt också. Power power power kvinna ?? (hatar power kvinna orden, urvattnade o vaddå, vad är de för 1800-tals påhitt?) kan kl bli sju så jag får gå ut o gå här i Luleå. Oavsett. Have a nice daY ?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi