SHOPPING / BONUSWAY / LAGERHAUS

I samarbete med Bonusway

Ni som har hängt med i bloggen ett tag minns att jag i förra året var med i Bonusways reklamfilm (ja, de hette Bonusbay förut men bytte namn nyligen!). Det var garanterat ett av mina roligaste samarbeten som jag har gjort under åren. Jag älskade teamet bakom Bonusway samt kände att jag verkligen kunde stå bakom sajten. Här kan ni se reklamfilmen som jag gjorde för dem:

Precis som jag berättar i reklamfilmen så började användandet av Bonusway med hotellköp mestadels. Bonusway ger nämligen upp till 5% tillbaka på köpet hos Hotels.com som vi alltid bokar våra hotell genom. Blir en del pengar i slutändan och om man är uppmärksam på erbjudanden hos Hotels finns det en hel del pengar att spara in.

Nu var det i alla fall drygt ett år sedan jag började använda Bonusway och har under årets gång börjat använda tjänsten för fler köp än just hotell.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Allt ni ser på bilderna är inhandlat hos Lagerhaus (ja, förutom maten och Klong-vasen då 😉

Härom veckan beställde jag hem lite nytt till köket hos Lagerhaus och genom Bonusway fick jag 5% av pengarna tillbaka på köpet. Eftersom Lagerhaus även hade en del erbjudanden så sparade jag in runt 150kr på mitt köp i slutändan.

Visst var porslinet fint? Jag har letat efter nya lite större vardagsglas, har ju redan de mindre dricksglasen från Lagerhaus sedan innan. Sedan älskade jag porslinet med prickarna och de små snapsglasen i kristall som blir fina med ägg i på helgerna. Sugrören i guld går att diska i diskmaskin och är perfekta till mina juicer och smoothies som jag gör här hemma.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Signa upp dig enkelt via din FacebookBonusway här (klick!) och så går du bara in på Bonusway innan du shoppar på nätet för att få in dina procent. Ellos har t.ex. över 7% tillbaka på pengarna (bra om du ska köpa kläder eller inredning) och Eleven har 10% (!).

Och du, om du klickar på någon av länkarna i inlägget (eller här) kommer du in på min landningssida. Genom den får du 100kr i välkomstbonus när du signar upp dig! 100kr gratis med andra ord.

Happy shopping!

 1. Lagerhaus har ju för vana att kopiera andra märken (t.ex. Room) hej vilt och sälja billigare. Menar du på fullt allvar att de har gjort vasen på bordet nu, och att det inte är en Äng från Klong?

  1. Hej Ulrika,

   Ledsen för det – vasen är naturligtvis en Klong. Tänkte inte på den men korrigerar inlägget nu för att det inte ska bli mer arga missförstånd 😉

   Kram
   M

 2. Hej bästa Michaela!
  En liten fundering (eller kanske en fråga till frågor med forni). Har för mig att du och Dasha tog upp lite detta i podden men iallafall; jag och min pojkvän har nu bott ihop i ca 1 år. På många plan funkar vi bra ihop MEN hushållssysslor är något vi bråkar om otroligt mycket. Han anser nog att jag naturligt ska göra mer hemma eftersom att jag är tjej (suck) medan jag tycker att man självklart ska dela upp allt. Jag tror helt klart på att städhjälp osv kan vara en bra lösning i framtiden men vi är unga och inte riktigt där ekonomiskt än. Hur gör ni? Hur undviker man sura miner och bråk? Puss

 3. Hej Michaela!
  Vilket toppenerbjudande och fina bilder du tagit. Men kom att tänka på en grej när jag såg dem, och se absolut inte detta som någon kritik utan bara som ett tips eller idé. Men är det inte dags att du skaffar en riktigt bra kamera nu när du satsar så mycket på bloggen, eller köpte du en i våras? Tyckte bara det hade varit kul men ännu finare bilder, menar verkligen inget illa.
  Keep up the good work och jättekul att du gör lite såna här inredningssammarbeten också!
  Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi