WEEKLY PLANS

Hej måndag och ny vecka!

Jag känner mig fylld av energi från gårdagens positiva tv-framträdande MEN däremot så sitter jag inne på träningsvärken från helvetet! Jag förstår inte hur jag kan ha sån träningsvärk efter att ha BOWLAT haha!? Helt galet. Fick sitta och stretcha underarmen igår (!). Men körde ett ordentligt yogapass i fredags och dansade i klackskor halva helgen så det kan ju också ha bidragit till lilla kroppsvärken.

Nåväl, nu kikar vi på veckan som kommer!

Måndag: Hade precis ett möte med ett produktionsbolag inför ett jätteroligt mat och dryck-samarbete som jag ska göra! Nu blir det lunch och jobb på kontoret och vid ett har jag en intervju och fotografering med tidningen Allers. Avslutar dagen med ett till möte inför ett seminarium jag ska delta i och sen ska jag skriva ihop Min helg i bilder till er!
Tisdag: På tisdag är jag med i Aftonbladet TV på TV3 kl 08.15 – det får ni inte missa! Därefter har jag träff med min livscoach. Sen blir det presskontor hela dagen, det vankas pressvecka.
Onsdag: På onsdag ska jag delta i ett kort seminarium om sociala medier och marknadsföring på morgonen och sedan blir det besök hos några presskontor! Som sagt, pressvecka denna vecka.
Torsdag: Jobba hemifrån! Jag har sagt åt mig själv att en dag i veckan så måste jag jobba hemifrån, så att jag får lite tid för social återhämtning, och jag sköter det väldigt bra faktiskt.
Fredag: Än så länge helt tom i kalendern. Himla skönt.

Missa inte mig i Aftonbladet TV imorgon alltså! 08.15 på TV3! PUSS!

6c717b6fac3b1ba66717b62ff0ecbb25

Älskar det här citatet som jag postade på min Instagram igår kväll

  1. Såg klippet från Nymo precis, måste bara säga att jag upplever dig väldigt varm, lugn, stabil, charmig och seriös. Hoppas vi får se dig oftare i form av rörlig bild eller ljud. Helt solklart att du skulle passa som programledare i Nyhetsmorgon! Ska skaffa boken ASAP 🙂

  2. Har inte köpt hem boken än, men känner att jag verkligen måste göra det!! Jag lever med ångest och oro och har gjort det i flera års tid utan att egentligen göra något åt det. Känns som att den här boken skulle kunna hjälpa en väldigt mycket! Kram och tack för att du tar upp och pratar om det här viktiga ämnet, det behövs!

  3. Hej Michaela! Vet att du tycker om yoga väldigt mycket och som med så mycket annat inspirerar du mig till att testa! Har du något tips hur man enkelt kan komma igång? Någon bra yogafilm på youtube? Någon bra inspirationsbok? Måste man ta klasser? 🙂 kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi