Frågor med Forni

Hej, are you going to translate your book? Maybe into English or Danish? I love to read it, but I’m not fluent in Swedish <3
Hugs

Hi! Oh I dont know yet, I would really love if it got translated into english but for now swedish is the only language 🙁 🙂 Hugs!! <3

Ååh vart är din jacka ifrån??:)

Zara! Den perfekta höstjackan. Finns i butik nu!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vilken tid ska du vara med i Nymo?? 😀

På söndag är jag med i Nyhetsmorgon på TV4 kl 10.15 – tune in! Påminner er imorgon eller på lördag också <3

Kommer du ha några fler boksigneringar? 🙂

Och vart kommer setet från din release fest ifrån? 😍 Kram

Ja! Jag kommer att ha en signering i december på NK i Stockholm, en i december på Akademibokhandeln i Stockholm och en på Akademibokhandeln i Malmö (även den i december som det ser ut nu). Jag återkommer med mer precis information så fort jag får det!

Setet är från Viktoria Chan, en fantastisk tjej som gör sååå vackra kläder!

mad_3222

Hej , jag är super intresserad av att läsa din bok!! Men undrar om du kommer släppa boken som en ”ljudbok” också? Mvh Josefina

Hej kära du! Boken kommer inte släppas som ljudbok som det ser ut nu. Den gör sig så himla bra i text, och jag är så stolt över den, så vill gärna att den ska upplevas i bokform för den som vill läsa. Kanske blir det en ljudbok i framtiden men inte nu. Puss!

HeJ fina Michaela ! Älskar soft goat toppen du har på dig i några av bilderna, försökte se om den fanns att köpa men hittade den inte- vet du när sen kommer ut på hemsidan ?
Kram och tack för världens bästa blogg

Hej gullet!

Den finns här: https://www.softgoat.com/sv/women/sweaters/poncho/womens-turtle-neck-poncho-sand

Dock slutsåld i strl M/L men den kommer in om tre veckor igen.

img_2306

  1. Hej fina Michaela! Snälla tänk en gång till på de där med ljudbok, jag har dyslexi och för mig är de himmelriket att lyssna på en bok. Jag älskar dig och ditt sätt att skriva på bloggen och de är jättebra sätt att få min dagliga läsdos för de måste alla få, hahah! Och jag skulle så gärna vilja läsa din bok den verkar helt fantastisk, MEN de skulle underlätta så sjukt mycket om jag hade fått lyssna på boken.
    Tack så himla mycket för en väldigt fin blogg, du äger!
    Så snälla tänk en gång till, kram kram

  2. hej! har precis startat blogg för alla som älskar att skriva. just nu är det bara jag som skriver men tanken är att man ska kunna skicka in texter till mig som jag publicerar för att man ska kunna få ur sig och ventilera lite känslor. tycker det är viktigt. kika in om du vill. älskar dina böcker och din blogg. KRAM!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi