WEEKLY PLANS

Måndag och ny vecka!

Jag är helt slut idag ska erkännas. Jobba hela helgen och dessutom så kom jag hem från NYC i början på förra veckan och fick kämpa med att ställa om jetlag. Så, denna vecka siktar jag på att få in lite vila!

Måndag: Frukostmöte med min underbara redaktör. Vi diskuterade hur vi skulle jobba vidare med boken nu när den är ute. Så glad över att få jobba med en så kompetent människa! Efter mötet har det vankats kontorsjobb och strax ska jag över till Ida för att fixa mina fransar. Fika med Margaux (måste prata om helgen!) följt av mer måndagsjobb (dags att fakturera etc, månadsskifte denna måndag…). Ikväll väntar i alla fall resterna av köttfärssåsen där hemma…
Tisdag: Pressfrukost på Day och sedan en förmiddag med Businesspodden som jag jobbar med (mer om det imorgon!). På eftermiddagen har jag möte med Theres och så blir det kontorsjobb för hela slanten.
Onsdag: Mer kontorsjobb, sitter och planerar massa grejer inför framtiden just nu. På eftermiddagen har jag möte med ett jätteintressant företag som jag hoppas att jag kan göra någonting med och efter jobbet ska jag träffa Evelina och Marith. Sandra har sin bokrelease så där ska jag kika förbi också!
Torsdag: Ska eventuellt gästa ett tv-program, annars blir det jobb hemifrån. Behöver egen-tid.
Fredag: Ska försöka vara lite ledig! På söndag ska jag vara med i Nyhetsmorgon (!!!) så även denna vecka blir det lite helgjobb. Därför känns en ledig fredag helrätt.

ace06f14cdbb69a1bd32b5a68e39f2c7

c16b9da82270c7c53d2c5c589a0d54e2

0aa537cac7be5c243273a19bdb981ef2

  1. Mitt hjärta brast när jag läste texten på första bilden. Den stämmer så bra just precis nu även om jag inte riktigt vill inse det. Livet är så oerhört fantastiskt, men ibland också så jävla tufft😩

    Behövde bara få skriva av mig, tack för en fin och viktig blogg Michaela!❤️

  2. Alltså, den texten på första bilden. Det var så sanslöst fint.
    Jag har precis sagt upp mig från mitt jobb, på ett företag som jag älskar, älskar, älskar. Men från ett jobb som tagit all min positiva energi, som att jag levt för jobbet och inte jobbat för att leva, såsom man ska. Nu har jag fått ett nytt jobb, men det har varit ett tufft beslut. Den texten stämde så bra in på det, någonting dör om jag åker men något annat dör om jag stannar kvar. Det gjorde att jag landade lite mer i mitt beslut.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi