Söndagssnack från Malmös flygplats

God kväll kära ni,

Söndagskväll och jag sitter på Espresso HouseMalmös Flygplats med Petra efter en dag på Emporia. Våra fötter värker av klackskorna och vi har myst ner oss i varsin fåtölj här i väntan på flyget.

Hela helgen har gått ut på att träffa er och jag vill bara säga TACK. När jag möter er blick under våra möten dessa dagar så mjuknar mitt hjärta. Ni får mig att känna mig älskad. Jag ser er, i verkligheten, och jag känner så mycket för er. Vi bryr oss om varandra, även fastän vi egentligen bara känner varandra i den digitala världen. Jag är glad över att vi på något sätt har en relation tillsammans och när jag träffar er så känns det så sjukt naturligt.

Jag tycker så mycket om er!!!

socialmediaparty

Jag och Sofia (klick!) som jag snodde bilden ifrån. Så mysigt när ni taggar mig på Instagram <3

Nu ska jag jobba undan lite inför veckan och sen hoppa på flyget. Givetvis får ni en längre uppdatering från helgen imorgon.

Puss!

  1. Hej,
    Jag är så blyg av mig men vill säga tack för vår lilla pratstund idag. Du är verkligen så härlig, vettig och jag tycker om dig jättemycket! <3
    / den gravida tjejen som kom fram med sin man idag 🙂

    1. Hej Klara,

      Åh det var så kul att träffa dig! Din sambo var SÅ fin och snäll – håll hårt i varandra! Massa kramar <3

  2. Lyssnade på er på Emporia idag, & herre min gud vad snygga, och framförallt duktiga ni är.
    Ni fick till&med min 10-månaders dotter att titta intresserat på er hela tiden ni pratade, det är sjukt bra betyg 🙂 Hejja er..<3 / Lina & Linnea

  3. Hej, vackraste och klokaste Michaela! Jag har precis slukat de sista sidorna i din bok med gråten bakom ögonlocken. Tack för den fantastiska boken, den ger mig så otroligt mycket insikt och pepp! Nu när jag har bränt igenom sidorna i hunger för mer så ska jag ta och börja om igen, läsa varje ord och känna varje känsla. Tack kära du /från en ångestfylld tårögd fantastisk glad tjej

  4. Bästa Michaela, TACK! En vän köpte med sig boken till mig när hon var på besök i Sverige och jag fick den i mina händer igår. Läste ut direkt (kunde inte lägga i från mig) och nu ska jag läsa om den till morgonkaffet framför Malou’s program som just idag handlar om panikångest. Sög i mig alla dina ord som en svamp, du skriver så ärligt och innerligt och jag är så tacksam att du skrev den här boken så att vi får ta del av vad du upplevt och lyckas tagit dig igenom. Den ständiga kampen om nu känns lite lättare. Tack.

    Jag hoppas att du får en fantastisk måndag och en fin vecka. Stor kram från Malta!

  5. Kommer du ha några fler boksigneringar? 🙂

    Och vart kommer setet från din release fest ifrån? 😍 Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi