Ett stekt ägg är också middag! 

Michaela Forni acai bowlMichaela Forni frukostMichaela Forni Margaux Dietz Siri boklansering

Michaela Forni Ett stekt ägg är också middagMichaela Forni Daisy GraceMichaela Forni Daniel Redgert podd
Mitt senaste dygn i sex bilder

Hej snuttisar!

Idag är det pirrigt. Jag har nämligen bokrelease med vänner och bekanta idag! Vi ska fira boken och kramas, det ska bli mysigt och roligt även fast jag är nervös.

Här ovan är sex bilder från senaste dygnet. Jag har spelat in podcast med Daniel (släpps imorgon), blivit fotad i Daisy Grace, gått på bokreleasen av Siris nya bok ”Ett stekt ägg är också middag”, ätit frukost, ätit acaibowl och ja det är väl det. Nu ska jag jobba en timme till och sen börja göra mig i ordning inför ikväll. Längtar. Puss!

  1. Hej Michaela! Ville bara berätta att jag jobbar extra i en bokaffär, och jättemånga har idag kommit in idag och frågat efter din bok och alla blir så glada när jag säger att vi har den. Alla säger att du är så härlig och att de längtat såååå tills att få läsa den<3
    Lycka till med dagens bokrealese! Stor kram

  2. Hej Mikaela! Jag måste bara fråga, varifrån kommer den underbara rosa blusen (?) på bilden där du spelar in podcasten? Puss! <3

  3. Sprang till Akademibokhandeln såfort jag såg att din bok fanns i lager! Redan läst över 100 sidor, älskar älskar älskar den så mycket <3

  4. Nu har jag lyssnat på dig i Daniels podcast, medan jag ätit frukost på balkongen. Och du är så jävla härlig och fantastisk!! En förebild <3 kommer lätt att köpa din bok!

    1. Men Gud så kul att du gillade den, jag är ju väldigt ärlig och han är ganska hård men jag hoppas att det blev bra 🙂 Puss!

  5. Jag jobbar också i bokhandel och blev så glad när jag öppnade ett leveranspaket och din nya bok låg där i. Så kul känsla att få ställa ut en ny bok i hyllan och sätta en ”personalen tipsar”-lapp på. Du är grym!

  6. Gud vad bra du var i ”tankar med”, du borde verkligen starta en egen podcast! Tycker du är så härlig och lyssna på, speciellt när du är så ärlig och verkligen säger vad du tycker. Go Michaela säger jag bara!! <3

  7. Din acaibowl såg ju drömgod ut! Och vad roligt att du är med i Tankar med. Ska strax ta en paus i allt pluggande och lyssna på dig & Daniel under en promenad!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi