LOUIS VUITTON SCARF

Jag har inte glömt bort att visa er vad jag fick av D i födelsedagspresent, men i förra veckan la jag en hel förmiddag på att fota saker till kommande inlägg (det var bra väder och härligt ljus i lägenheten) men sedan, när jag två dagar senare skulle ladda över bilderna på datorn, var de borta? Nä någon teknikgud är jag inte alltså.

MEN eftersom jag har invigt min fina present hela helgen så har jag såklart en härlig bild på den i alla fall!

Michaela Forni Louis Vuitton Scarf

Jag använder ofta sjal eller halsduk pga fryser och är sjuk mest hela tiden, så jag har klämt lite på en finare sjal ett tag. Blev väldigt glad över den här svarta sjalen som skimrar i grått och lila från Louis Vuitton, som D gav mig i födelsedagspresent. Tack älskling! Passar perfekt till mina skinnjackor och höstens olika kappor.

  1. Hej! Åh vad fin. Det ser ut som jag har en liknande. Jag är en beige sjal, i formen ”Stor fyrkant/trekant” jag skulle vilka kunna använda den så spm den ser ut på dig. Men har du en annan form eller annars hur har du vikt den? Kram

  2. Drömscarfen?? Något annat som var väldigt fint på denna bild är klockan! Letar efter en liknande och undrar om du har några bra tips!
    Ha en underbar dag! <3

  3. Sååå fin! Men du har fortfarande inte visat din underbara klocka, kan man inte få en närmare titt på den? 🙂 xxx

  4. En fråga! När du går runt Djurgården, hur brukar du gå då? Jag går där ibland och försöker hitta en ultimat runda, men det går sådär! Haha 😉

  5. Detta blir himla spontant men vill bara få ur mig att jag känner en stor kärlek till dig:) Att läsa din blogg är en fröjd, du ger sån inspiration och värme! Har läst din blogg i flera år och du är my Nr.1 bloggerska Forni! Så unik och fantastisk blogg du driver:) Så… TACK för det du ger mig och säkert många andra. 🙂

  6. Halloj Michaela :).
    Jag har en liten önskan på ett inlägg, skulle vara så intressant att läsa ett inlägg om den italienska kvinnans stil. Har den inspirerat dig? Hur känns stilen där osv. ( förstår att det kan bli väldigt flummigt, men kunde vara kul.

    Ha en toppendag 🙂
    Ps: klickade precis hem din bok, peppigt!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi