WEEKLY PLANS

God morgon och glad ny vecka!

Vi har haft städförmiddag på kontoret denna morgon. Flera varv ner till grovsoporna, rensa, slänga, sälja, beställa. Kontoret ska få den sista uppfräschningen som behövs och när hösten sedan stundar kommer vi att ha världens mysigaste lilla kontor här på No 18. Det märks att vi alla är redo att sätta igång med höstjobb och höstmys, bästa lilla gänget.

Nog om det, ska vi kika lite på veckoplanen kanske?

Måndag: Städ-dag på kontoret, lunchmöte med tjejerna på Gina Tricot, mer kontorsjobb, fixa ögonbrynen och spela in podcast.
Tisdag: Frukostmöte och podcast-inspelning hos Perfect Day, vidare för manikyr och frisörbesök inför onsdagens festligheter, en videoinspelning på eftermiddagen och sedan två stycken bokrelease-mingel. Puh!
Onsdag: Releasemingel för min bok!!! PIRRET!!!
Torsdag: På torsdag åker D till Toronto och lämnar mig som gräsänka i en vecka. På dagen har jag ett lunchmöte, ska vara med i radio och jobba på kontoret. Efter jobbet ska jag träffa Linn för en kaffe och sen gå på ett litet event som Alexandra Bring håller i.
Fredag: Våra nya gardiner kommer!!! HALLÅ vad lycklig jag är över det, har väntat i så många veckor och äääntligen kommer dem. En av de sista pusselbitarna för en komplett lägenhet. Annars står fredag för vila och hemmajobb efter en vecka som kommer vara full av intryck i och med boklanseringen och allt.

Vilken vecka! Nu kör vi!

Michaela Forni kakor glass

Den som kommer över till kontoret med lite glasskakor ska jag älska för evigt… mondayzzz alltså *så trött*

  1. Vilken härlig vecka! Kul och spännande med releasemingel!
    Själv satte jag morgonkaffet i halsen när jag såg att bokus.com (enda sidan vad jag vet som säljer din bok och skeppar till Malta) vill ha 291,21 kronor i frakt för att skicka hit 🙁 Har sett fram emot boken länge men håller tummarna att någon snäll kompis kan köpa och skicka åt mig.

      1. Ibland har man tur, en kompis härifrån ska till Sverige om en vecka och lovade att köpa boken åt mig. Så glad 😀 Hoppas din release går bra idag, kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi