WEEKLY PLANS

Måndag morgon, molnen ligger tjocka över Stockholm och jag är först in på kontoret idag. Jag tänkte att vi börjar veckan med att titta på vad som händer under veckan!

Måndag: Kontorsjobb på förmiddagen, yoga på lunchen och kanske caféjobb på eftermiddagen. Jag ska skriva utkast för två olika kampanjer jag håller på med, jag har deadline på en krönika för en inredningstidning, augusti månad ska stängas administrativt (fakturor, kvitton, redovisning) och så ska jag hinna med minst ett par blogginlägg. Måndagar i ett nötskal.
Tisdag: Då ska jag hämta ut min nya dator på Apple i Täby Centrum så det blir en liten utflykt. Resten av dagen kommer gissningsvis gå åt till att försöka föra över allt och få ordning på detta, mvh oteknisk människa (är livrädd).
Onsdag: Mötesdag! På morgonen ska jag fixa fransarna hos Ida och sedan väntar en massa möten, en lunch med Sandra och så tänkte jag be en fotograf jag jobbar med att ta lite fina bilder på mig och min assistent så att ni får träffa henne!
Torsdag: Yoga-event på morgonen, jobb resten av dagen, ett spännande möte på eftermiddagen. Efter jobbet väntar lite häng med Carro och slutligen ska jag på Chic-galan på kvällen! Event-torsdag som det så flott kallas i Stockholm haha.
Fredag: Jobb jobb jobb. Med tanke på förra veckans frånvaro från kontoret så tar jag tag i allt denna vecka. En ny dator sätter en bra grund för att rensa upp och komma i ordning inför hösten.

Känns det inte verkligen som höst idag förresten? Jag tänder ljus på kontoret och känner in känslan av att vilja sitta med filt, bara ha på mig kashmir och laga grytor om kvällarna.

Michaela Forni blommor

  1. Hej Michaela!
    Jag minns när du var med i Glamourama så kunde man se att du hade väldigt mörka hårstrån på armarna och vad man nu ser på bilder på dig ser det absolut inte ut så, dina armar ser alldeles släta ut! Vad har du gjort? Laser? Vax?
    Jag är själv italienska och lider av detta problem då jag har rätt mörkt hår och mörka hårstrån på armarna.
    Tack för en fin blogg! <3

    1. Jag epilerar armarna 🙂 Vax är inte riktigt min grej och laser tänkte jag kanske testa senare i livet, men jag har använt mig av en epilator de senaste åren och det funkar bra tycker jag. Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi