Tjejmiddag på Montanari, familjelunch och baby Chloé

Michaela Forni Carro vän

I fredags mötte jag upp den här älsklingen för en aw.

Michaela Forni vän flytta

Carro ska flytta till Tunisien över en period för hennes pojkvän jobbar där, så hon styrde upp en liten hej då-drink. Det känns faktiskt jättejobbigt att hon ska flytta, även om det kanske inte är en så lång tid. Vi bor nästan grannar, ses flera gånger i veckan och jag mår liksom som bäst om jag får ha henne omkring. Jag är så glad för hennes skull, men kommer helt klart få jobba med att lära mig hantera den här omställningen. Det är jobbigt att ha sina älskade för långt borta.

Michaela Forni bananpannkakor

Efter drinken gick jag hem när de andra gick ut på middag och äventyr, jag hade jobb på lördagen också och ville vara på topp.

Började dagen med bananpannkakor!

Michaela Forni visning Mall of Scandinavia

Sen hängde jag i Mall of Scandinavia hela dagen för att spela in våra sista filmklipp. Det var tre stycken modevisningar i MoS under dagen och vi filmade samt intervjuade designers som visade upp sina kollektioner. En mycket fin avslutning på en rolig produktion.

Michaela Forni regnbåge

När vi var klara för dagen tog jag mig hemåt i regnet som sedan byttes ut mot solsken, och en regnbåge som la sig över hela himlen.

Michaela Forni instastories

När kvällen kom gjorde jag mig i ordning för att gå ut och äta middag!

Ni följer mig på Insta-stories va? Tror vi ses där i framtidan och inte på Snapchat. Tycker mer om Insta-stories tror jag!

Alexia

Kvällens sällskap var Alexia <3!

Michaela Forni Montanari charkuterier

Vi träffades upp på Montanari för att äta en italiensk middag och bara umgås. Fy tusan vad trevligt vi hade. Först delade vi på en charktallrik.

Michaela Forni tryffelpasta

Sen blev det tryffelpasta och som ni ser var den magisk. Ni måste absolut besöka Montanari om ni vill äta på en genuin italiensk krog på Östermalm. De som äger stället bor jättenära min familj i Italien och personalen på restaurangen är så snälla, trevliga, charmiga och bemötande när man är där och äter. Toppservice.

Michaela Forni charkuterier

Efter en kaffe bestämde vi oss för att ta oss vidare ner på stan för drinkar!

Michaela Forni Alexia

Vi gick till Nosh & Chow för varsin Moscow Mule och ännu mer tjejsnack.

Michaela Forni Anders Timell Alexia

Och sen vidare till Ling Long för att möta upp massa vänner, bland annat Anders!

Michaela Forni citat tatuering

På Ling Long kom en kvinna fram till mig och visade att hon hade tatuerat in ett citat av mig på sin arm. Det är ett citat ur ”Om att älska” och hon tatuerade in det när hon träffade sin pojkvän. Idag har de barn ihop och är kärare än någonsin.

Så jävla fint så jag visste fan inte var jag skulle ta vägen. Blev otroligt rörd. Tack tack tack för att ni låter mig veta att mina ord betyder någonting.

Som ni förstår var det en toppenavslutning på en toppenkväll. Åkte hem vid ett och somnade i famnen på D som låg och kollade på en film.

Michaela Forni bebis

Morgonen efter var det söndag. Jag och D gjorde oss i ordning snabbt hemma och gick med förväntansfulla steg 100 meter bort till Amanda och Shoan.

Förra helgen kom nämligen deras lilla Chloé till världen och nu skulle vi få träffa henne för första gången.

Michaela Forni bebis

Jag vet inte hur jag ska förklara min kärlek till den här lilla varelsen. Har ni sett något gulligare i hela era liv? Hennes doft, hennes minspel, hennes stora ögon när hon fäster blicken i en. Herregud. Hon är fantastisk.

Michaela Forni bebis

Tack A & S för att ni skapade henne! Bästa presenten ever. Tänk att man kan vara så söt fastän man bara är nio dagar gammal.

Michaela Forni lunch mamma pappa

Efter vår förmiddag hos A & S promenerade vi bort till Hammarby Sjöstad för att äta lunch med mamma, pappa, Timmy och Sofia!

Michaela Forni risotto

Mamma och pappa hade gjort varsin risotto så fick vi rösta på vilken som var godast haha, orkar inte med de två alltså. Båda var såklart lika goda 😉

Michaela Forni pojkvän present

Sen fick D tårta och paket eftersom han fyllde år förra helgen!

Michaela Forni middag kristallen

På kvällen åt vi pasta och tittade på Kristallen. Carro jobbar med Lets Dance så vi höll tummarna för att de skulle knipa hem ett pris men så blev tyvärr inte fallet. Men vi hade världens mysigaste helg i alla fall.

Helger alltså!!! Älskar dem.

    1. Haha du måste gå till Italiano Café och dricka den – det är en drink med citronsorbet i – så mumsig!

  1. Vet du vad, jag läser inte så mycket bloggar längre iom att youtube – vlogg världen har tagit över mitt liv haha men jag ser alltid ALLTID fram emot din helg resumé. Så himla fantastiskt och man blir lixom helt lycklig efter att ha läst om din helg. Är glad för din skull, truly! ???

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi