FRIDAY PLANS

Hej hjärtan!

Idag står det såhär i min kalender: Fredag – BLOGGDAG
Jag har längtat hela veckan efter att få sätta mig ner och planera framtida blogginlägg, skriva ikapp de inlägg som jag har velat skriva under veckan och komma på nya idéer på inlägg.

Dock är jag så känslig den här morgonen så det tog lite tid att komma igång. Idag sitter känslorna utanpå kroppen liksom. För att komma igång med jobbdagen satte jag på Ludovico Einaudi som jag brukar lyssna på när jag jobbar och behöver fokus, men idag började jag bara gråta så fort musiken kom på istället. Jag vet inte, jag känner mig lite ledsen över en del grejer men å andra sidan galet lycklig över helt andra saker. Lite för mycket känslor på en och samma gång i samma kropp bara. Lägg på en hektisk jobbvecka på det och prestationskrav på mig själv så rinner väl bägaren över. Nåväl. Jag körde igenom ett ordentligt yogapass igår så det gjorde nog att en hel del spänningar i kroppen släpptes, därav morgonens tårar. När min yogalärare rörde vid min kropp ville jag bara börja gråta för att det var så skönt med den trygga, fysiska beröringen. Jag kämpar ju fortfarande med det där satans ryggskottet eftersom det blev värre under maginfektions-veckan så jag har behövt hjälp med att få upp rörligheten i kroppen igen. När den hjälpen kom igår, att känna hur någon hjälper en att få igång en kropp som smärtar, herregud så skönt det är. Det finns ingenting som är så förlösande som yoga tycker jag. Tack livet för yogan.

Michaela Forni datorfodral marmorbord kontor

Jaja. Jag har bokat in ett Djurgårdsvarv med en vän nu för att rensa tankarna och andas frisk luft. Sen blir det bloggande för hela slanten! Det här är inlägg jag tänkte skriva för kommande dagar:

– Sista klippen från modeveckan
– Mina nya yogakläder som jag hämtade ut härom dagen
– Om när en relation är på en bra plats och hur härligt det är
– Sista bilderna från modeveckan
– Bilder på mina nya jackor jag har unnat mig
– Min födelsedagspresent från D (äntligen haha!)
– Visa upp våra nya hallmöbler som är sååå fina!
– Skriva en lista om bloggar som jag har hittat…
– … och en lista om saker jag hatar :)))
– En försenad ”Frågor med Forni” för denna vecka

Något mer ni vill att jag ska blogga om? Så kan jag fylla på listan. Puss!

  1. Vilket fint inlägg det här var. Låt tårarna komma tills det lättar <3 Det där med beröring är nog super viktigt. På olika sätt. En hand som hjälper, en hand som bryr sig eller en hand som älskar. Tror vi tar beröringen för givet och därför glömmer bort den, men som du skriver kan det vara precis vad vi behöver!
    Spännande att få ta del av kommande inlägg. Det verkar toppen! Har ett önskemål om inlägg. Skulle vilja se mer av din nya halsduk från Acne, som var spontan men ändå spanad på! Den verkar så fin och blev nyfiken på den 🙂
    Sen en fråga till "Frågor med Forni": Minns att du och Dasha pratade i er gamla pod om vad man egentligen känner inför att få presenter. Tror att du tyckte det var lite nervöst eller liknande ifall man inte tycker om det men att du ändå är okej med att byta (om jag minns rätt). Du berättade också om den gången du som liten fick en skål med ärtor i present på skoj (i ett paket lika stort för en docka), och sa vänligt tack fast du egentligen blev ledsen (för att sedan få den efterlängtade dockan). Min fråga är därför hur du känner idag? Jag själv är nästan jobbigt nervös. På studenten valde jag att öppna dagen efter, för jag skulle inte våga byta och heller inte kunna spela glad. Inget stort problem, men lite roligt ämne tycker jag.
    Kram 🙂

  2. Jätteintressant att du ska visa dina nya jackor!! Behöver verkligen en prisvärd ny höstjacka så kan du inte tipsa på fina 😍 hittar ingen …

  3. Hej Fina Forni! Jag tyckte det var så himla härligt när du hade ett inlägg om dina vänner. Tror att hon hette Amanda. Ha en härlig helg 🙂

  4. Jag skulle vilja ha ett inlägg där du visar allt ditt porslin. Du verkar ha flera olika fina varianter! 🙂

  5. Jag, som själv scoutar efter en fin väska skulle jättegärna se ett inlägg på dina designerhandväskor! Och hur du tänkte när du valde just dem. Tack för att du är en sån inspirerande person och delar med dig i blogg, insta osv! / M

  6. Jag skulle tycka att ett inlägg med pepp om att våga följa sina drömmar och karriärstips hade varit riktigt roligt att läsa! Kanske välbehövligt nu inför hösten också. 😉 Ta hand om dig fina du, kram!

  7. Jag måste bara säga att jag älskar variationen i din blogg. Korta inlägg blandat med långa texter och bilder. Det är som en godispåse med en massa gott. Puss och kärlek!

  8. Tack för att du skriver öppet om jobbiga känslor, det är skönt att veta att man inte är ensam. Hoppas dagen blir bättre och att du får en fin helg! Kram

  9. Hej fina du, jag älskar din blogg fruktansvärt mycket. Tack!

    Du får gärna skriva om hjärtekross alt länka till texter/bloggar/filmer eller vad som helst. Ja vad som helst som kan hjälpa. Igår låg jag på mitt badrumsgolv i två timmar och kom inte upp. Hjärtat är i tusentals bitar och tårarna tar aldrig slut. Vad gör man? Alla säger att de går över men tänk om det inte gör det? Tänk om mitt hjärta aldrig läker?

    Har läst din bok 30 gånger dom senaste veckorna. De har hjälpt<3 Ha världens bästa helg fina du

  10. Du är så härlig! Fick en sådan glad känsla i kroppen när du beskrev det med yogan och att du blev så tacksam för att någon hjälpte dig med din kropp så du ville gråta av tacksamhet. Jag kände nämligen samma sak igår! Var på pilates igår efter att halva sommaren gått hos kiropraktor som försökt hjälpa mig med ryggsmärtor och nackont. Instruktören var så positiv och stöttande så jag bara ville gråta och krama honom. Vad mycket träning kan göra för kropp och själ! Ha en underbar helg! Kram

  11. Dagens outfits, du har så fin stil och det är så ku att se vad du har på dig, det är alltid lika fint! Kram <3

  12. Kul!!!

    Som någon/några nämnde ovan, mer inlägg om dina vänner. Sen: inredning, inredning, inredning 😊

  13. Karriärstips och livsråd! Typ saker du lärt dig och hur man ska bete sig och mer konkreta tips. Finns mkt follow your dreams kör på våga etc etc tips men skulle vilja ha lite mer, ja , konkret? Tex om du skulle anställa någon, vad hade du letat efter i dne personen? Vad är
    De viktigaste egenskaperna/de mest underskattade enligt dig i arbetslivet? Småsaker som man kan göra för att visa framfötterna? Mm… Fattar du?:)

  14. Ser du någonstans att du kommer starta en business som i ett företag med massa anställda och inte bara egen? Vad för typ isf?

  15. Jag började lyssna på Ludovico Einaudi sen du delade hans video för ett tag sen. Älskar den musiken ! Vill så gärna se honom i konsert. Tusen tack för att du delat honom med oss !

  16. Hur man kommer över någon och något sorts kärleksinlägg! Saknar dem! Förresten, när kommer din ny bok ut? Väntar ivrigt!

  17. Hej,
    jag ska åka till mallis om exakt en v och skulle bli så glad för en guide eller lite allmänna najsiga tips om ön 🙂 Stränder, restauranger etc.
    Har läst några inlägg fr i somras fr Palma, men det vore kul om du hann med en lite fler tips.

    tack

  18. Så många bra förslag här i kommentarerna! Var kommer den fantastiska kalendern/anteckningsblocket ifrån? xx

  19. Ett inlägg om dina baskläder och tips på var/hur man hittar bra basplagg för att bygga upp en garderob! :))))

  20. Jag önskar ett ”boktips ala Forni”. I och med att du skriver så bra själv känns det som du har en bra boksmak 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi