BREAKFAST

michaela forni frukost oatly

God morgon vänner!

Idag väntar inspelning hela dagen så jag grundar med en ordentlig frukost. Två rostade lantbröd, det ena med Oatly På Mackan och jordgubbar & det andra med ägg, salt, peppar och chiliflakes. Kaffe, juice och kiwi till efterrätt. Nom nom.

Det är så jäkla viktigt att grunda med en bra och god frukost när jag har en viktig jobbdag framför mig. Om jag inte får den stunden på morgonen så har jag inte samma energi för dagen sen. Goda grejer, en tid framför Nyhetsmorgon och ingen stress är A och O för att sätta min grund för dagen.

Nåväl! Vi hörs lite senare. Puss!

  1. Håller med dig om frukostar, finns inget bättre än en god frukost som man kan äta i lugn och ro hehe. Sedan undrar jag vart tallrikarna är ifrån? 🙂 Tycker verkligen de är så fina!!

  2. Åh jag älskar också såna frukostar men jag älskar också att sova haha. Kan inte motivera mig själv att gå upp halv sex för att äta en långsammare frukost även om jag vet att jag uppskattar det när jag väl gått upp. Sängen är liksom för skön..

  3. Precis så där är jag också! Ställer alltid klockan så att jag hinner fixa och äta frukost i lugn och ro, sippa på kaffet och bläddra i tidningen. Eller kika på Nyhetsmorgon. Eller bara andas lite med kaffekoppen i handen. Centrera sig lite inför dagen helt enkelt!

  4. din blogg är den bästa!! alltså läser den varje dag och njuuuter av varje inlägg. Och du är ju så fruktansvärt bra på att inreda så jag skulle vilja ha lite tips till mitt rum. Jag har nämnligen ett ganska litet sovrum ( 3,20 x 5 ish) och ska renovera det till hösten. Hur ska man tänka när man inreder ett litet sovrum? jag har ett fönster på kortsidan och en garderob inbyggd i väggen. Vore otroligt tacksasm för svar! Älskar dig!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi