Söndagskväll

Solsidan, pyjamas och Marabous Salta Mandlar. Allt jag behöver en söndagskväll! Vi hörs imorgon med full uppdatering från helgen men tills dess myser jag vidare. <3

  1. Hur kan du äta Marabou om du är laktosintolerant? Äter du såna där piller innan för att kunna göra det, eller hur fungerar det? MVH en nybliven laktosintolerant som älskar choklad och nu fick en gnutta hopp.

  2. Hej Michaela! Jag ska på 2 bröllop den närmaste månaden, och måste därför hitta en långklänning! Har suttit och letat och letat men hittar inte den perfekta. Du som ofta har vackra klänningar och en otrolig stil kan du tipsa om vart jag kan leta? Har bläddrat 45 sidor på Nelly men vet inte så många andra bra hemsidor. kram

  3. Hej Michaela!
    Jag har en liten fundering om dina fina bambi fransar. Jag är sugen på att själv börja med fransförlängning men är lite orolig för hur skadade ens naturliga fransar blir. Hur upplever du att dina naturliga fransar klarat sig?
    Kraaaaam

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi