FRIYAY

Glaaad fredag gullisar!

Idag vaknade jag upp på helt rätt sida. Nästan hoppade upp när klockan ringde och hade precis den fredagsfeelingen som jag, när jag jobbade som mest, kunde längta efter att få känna. Känslan över att se fram emot en fredag och helgen som skulle komma – inte bara längtan efter att få vila på min fritid. Jag älskar fredagsfeeling.

I alla fall! Har möten prick hela dagen idag så måste kila vidare men tänkte bara tipsa om ett smarrigt recept som jag lagade igår – Chicken faijtas med tomatsalsa och guacamole (klick!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  1. En konstig fråga kanske, men tror du att receptet är gott även utan turkisk yoghurt och ost? Några månader framöver äter jag nämligen en väldigt smal kost (med en naturläkares instruktioner) pga en sjukdom så jag får bl.a inte äta yoghurt eller ost. Resten i receptet är sådant som funkar, men rätten kanske blir tråkig utan yoghurt och ost?.. Vad tror du? Kram

    1. Hej tjejen!

      Den blir inte alls tråkig – skulle snarare säga att yoghurt och ost är överflödigt. Kör på utan – kommer vara svingott!

      Puss

  2. Vart har du köpt servetthållaren??? Letar överallt efter fina men det verkar inte finnas några butiker som säljer servetthållare öht!

  3. Hej! Skulle gå in och förbeställa din bok på bukos idag men det går inte att förboka den längre? Kommer den ut i bokaffärer så man får tag på den så snabbt som möjligt? Jättetacksam för svar, dina böcker har hjälpt mig så mycket och är helt säker på att denna boken kommer vara en lika stor succé!

  4. Hej fina! Tack för världens mysigaste blogg, har helt klart blivit min favoritblogg sen du gjorde om och lägger mer tid på den 🙂

    Jag bor utomlands och ska ta med min pojkvän till sthlm över en helg i September. Har inte alls bra koll, snälla skulle du kunna ge lite tips. Gärna på klubbar och barer, kanske lite olika typer av ställen också. Vet ju vad många heter men har inte alls koll på vad gäller prisklass och ”typ” av klubb; dans eller chill, ”high-class” eller avslappnat osv haha. Tack snälla!!

    1. Är rätt svårt att göra en generell guide över sthlms uteliv. Säg vad du gillar så är det lättare att tipsa.

  5. Hej Michaela,
    Vill börja med att säga att du är en FANTASTIK förebild på många olika sätt.
    Du inspirerar mig ( och många andra) på alla olika sätt.
    Att läsa din blogg, följa med på dina resor – menar då din resa genom livet och vardagen. Hur du hanterar och har hanterat din ångest och stress, hur det har lett dig till dit du är idag.
    Jag är precis i början av att byta olika mönster i mitt liv. Har i många år stängt av mina känslor och tankar och gått på autopilot. Men i somras när jag var iväg i Spanien träffade jag en fantastisk kvinna som gjorde en heeling på mig kan man säga. Dock öppnades många sår från olika händelser i mitt liv och efter mötet hos henne har jag känt mig lättare som person. Ängar mer tid till att meditera och yogan.
    Tidigare idag stod jag i valet och kvalet om jag skulle gå ut, en av mina närmaste vänner fyller år och skulle firas. Men jag känner mig inte redo att vara ute i en stissig miljö, miljö runt alkhol. Håller på att läcka många sår och känner att jag har ett inre ego som jag försöker lära mig att hantera och förstå, det har hänt i många år att de egot lätt ta över och jag blir destruktiv mot mig själv. Bestämde istället mig för att ta en kvällspromenad för att rensa tankarna. Gillar att gå promenad på kvällarna – beundra alla husfasader, se hur solen går ner mellan fasaderna och lugnet på gatorna.
    Gick förbi dig och D av en slump. Och jag fick en uppenbarelse och känsla i hela själen. Beslutet jag gjorde ikväll var helt rätt. Att jag måste fortsätta lyssna på mig själv, precis som du har gjort. Att jag måste fortsätta på det spåret jag har börjat på, lära mig hur min kropp och själ fungerar och mår. Lära mig vara trygg i min egen närhet. Hitta en balans. Och där vill jag tacka dig, för det du bidrar med din blogg, ditt skrivande.
    Fortsätt, fortsätt med ditt skrivande och bloggande. Du ger oss andra mycket även om de är via digitalt eller trycktform. Du har en talang och gåva att ge budskap och hopp för oss andra.

    Kram!

    1. Hej fina du,

      Åh så fint att höra att du bryr dig om och lyssnar på dig själv. Det är det viktigaste som finns. Fortsätt blicka inåt så kommer du att hitta all trygghet du behöver just där. Jag önskar dig all lycka genom livet <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi