Skitsnack på Citodon

Mamma har sagt till mig att hon har upplevt två saker som hon anser vara mer smärtsamma än att föda barn; ryggskott och salmonella.

Jag åkte på båda under loppet av en månad.

Inväntar svar från läkarna men det är antingen salmonella eller dylik bakterie. Två dagar på St Görans Sjukhus, fyra liter dropp, inte ätit sen i måndags. 

Jag vet att det finns människor som har det värre, och jag vet att det kunde varit värre, men när man är såhär sjuk så tar smärtan över all förstånd. Jag tycker bara synd om mig själv. Mitt i all dimma mår jag så dåligt över att ha behövt ställa in födelsedagsfirandet (tur att jag bara hann bjuda in hälften innan jag blev dålig), jag mår dåligt över att jag får äta en skorpa utan smör och buljong imorgon som födelsedagsmiddag (om ens det) och mest av allt mår jag dåligt över att min bok går till tryck på måndag och jag kan inte korra den. Finns ingen kraft i mig som orkar gå igenom sista korrekturen på de 215 sidorna och det gör mig så ledsen. Tanken på att hitta småfel när den kommer från tryckeriet och veta att jag inte orkade ändra det… Ber till Gud att jag har pyttelite kraft på söndag till att ögna igenom det viktigaste i alla fall.

Okej nu ska jag sluta, går på Citodon så är lite borta, ville bara kika in. Saknade er <3

  1. Åh men stackare! Man får tycka synd om sig själv, visst finns det alltid värre saker men det betyder inte att smärtan inte är stor för en själv för det! Krya på dig!

  2. Men Michaela skicka boken med bud så korrar jag åt dig, har korrat massa uppsatser tidigare och eftersom jag har samma immunförsvar vet jag att vi behöver alla lite extra hjälp när vi är sjuka 🙂 mejla om du vill ha hjälp, nemas problemas och krya på dig!

    1. Tänkte just skriva detsamma men förstår om du inte vill lämna ut den till utomstående. Korrläser dagarna i ända och har ändå inget planerat i helgen, mer än att vila och läsa.:) Kan ingen i familjen eller någon vän korra den annars? Krya på dig, det är viktigast. Kram

  3. Usch din stackare 🙁 Ser att många skrivit det ovan också, men jag korrar gärna boken, eller utdrag etc etc! Jag hoppas att du får må bättre snart, och vet du att man får faktiskt lov att tycka jättesynd om sig själv när man mår dåligt även om det finns andra som har det värre! Massor av krya på dig-kramar <3 <3

  4. Krya men släng citodon! de gör en jävligt svag psykiskt, finns annat som gör att man fortfarande är tuff och orkar. jag och flera jag känner bryter ihop på citodon! var stark du är bäst!!!!

  5. Krya på dig fina Michaela. Hoppas din otur vänder snart och du får ett fint födelsedagsfirande om än lite i efterskott. Du får tycka hur synd du vill om dig själv, tänka på andra får du göra när du är helt frisk. Kram på dig ❤

  6. Kan lova att jag kommer köpa och läsa den boken och ÄLSKA den oavsett om du hinner korra eller inte!! Det fina med det du skriver är att det alltid känns som att det kommer rakt från hjärtat och då spelar lite småfel här och där ingen roll alls. Självklart förstår jag att det stör dig oavsett men tänk på det ändå!! Och krya på dig fina du.

  7. Din stackare! Förstår verkligen att du känner dig liten och förstår verkligen ångesten över korrandet. Men hoppas och tror att boken kommer vara fantastisk ändå. Hoppas du kryar på dig snart så du får möjlighet att ta igen födelsedagsfirandet! Styrkekram <3

  8. Krya på dig! Hälsan måste få gå först, boken kommer troligtvis att vara alldeles fantastisk oavsett korr eller inte. Och apropå detta med att inte få vara ledsen för att andra har det värre, det är som att inte tillåta sig att vara glad för att andra har det bättre, så man får vara ledsen, det är viktigt att komma ihåg att tillåta sig att vara ledsen även om det kunnat vara värre. Ta hand om dig och stor kram! <3

  9. Hej fina du,

    Hemskt att må så dåligt som du gör nu, hoppas att du tillfrisknar så snart som bara möjligt! Precis som många andra skriver, hälsan först <3 Boken kommer vara magisk oavsett. Jag vill dock flika in att jag driver en kommunikationsbyrå och att en av mina favoritsysslor är att korrekturläsa (kan låta konstigt men det är sant). Jag har en ledig helg och vill, oavsett om du vill ta emot det eller inte, erbjuda min hjälp helt kostnadsfritt. Detta för att jag älskar dina tidigare böcker, din blogg och korrekturläsning som sagt. Du gör som du vill med informationen 🙂 Du kan nå mig på helena@vasskommunikation.se.

    KRAM!

  10. Krya på dig och hoppas att du får må bättre så snabbt som det bara är möjligt! Usch vad jag tycker synd om dig 🙁

  11. Åh känner verkligen med dig <3 Hoppas hoppas att du blir bra fort och att du slipper sånt här sen. Tycker definitivt att du ska unna dig något som plåster på såren. Både som födelsedagspresent, bokpresent och "det-är-synd-om-migpresent". T.ex den blåa guccin. Ta hand om dig Michaela!

  12. Så sjukt!! Jag har precis själv spenderat 1 dygn inne på akuten pga samma. Har gått med magkramper o diarre i över en vecka nu(sorry för too much info). Inväntar också svar från läkarna. Har du också magkramp? Vad tror du att det är du blivit smittad av?
    Tro mig, jag lider verkligen med dig <3

  13. Urs, fy tusan. I ett sånt läge är man inte så kaxig. Men som tur är går det förhoppningsvis ganska fort över och om ett tag kommer du säkert tänka ”jäklar att jag orkade ta mig igenom både ryggskott och magåkomman, det är fasen inte dåligt!”.
    När jag och mitt ex gjorde slut (efter distansförhållande) flög jag hem från hans ställe utomlands till Sverige och direkt när jag kom hem började jag må dåligt. Slutade med att jag låg på sjukan i fyra dagar med kampylobakter och ett krossat hjärta. Man överlever det mesta, och vi kvinnor är starkare än vi tror! Kämpa på och krya på dig!

  14. Michaela, det kommer alltid finnas de som har det värre än en själv. Men som med allt annat måste man utgå från sina egna förutsättningar och FÅ tycka synd om sig själv. För det är galet jävla synd om dig! Hoppas verkligen att du snart är på benen igen och att du får hålla dig frisk framöver. Usch sånt här önskar man ju inte ens sin värsta ovän 🙁
    PS stort grattis på födelsedagen <3

  15. KRYA på dig fina Mickis! Spelar ingen roll att det finns värre saker, smärtan är outhärdlig ändå, kan inte ens tänka mig hur dåligt du mår just nu. Jag som själv är ett kontrollfreak ut i fingerspetsarna förstår att du har panik över att inte hinna korrektur läsa, hade det inte varit för att jag är as kass på sådant och har två omtentor (som kommer gå åt fanders) hade jag gärna hjälpt dig 😉 hehe men finns säkerligen massor av duktiga människor runt dig som hjälper dig! Boken kommer bli magisk ändå, som allt du gör! Se nu till att vila upp dig ordentligt och jag önskar dig en fin födelsedag trots omständigheterna, varför inte unna sig en födelsedags och krya-på-present, Guccin kallar!!! Massor av kramar

  16. Krya på dig! Längtar till din bok kommer ut!
    P.S. du har ALL rätt att må dåligt och tycka synd om dig själv just nu!

  17. Nä fy, krya krya!! Förra året hade jag influensa, bihåleinflammation, magsjuka och mens samtidigt. Och behövde plugga till ett slutprov i franska… Bodde själv i Paris på 4e våningen utan hiss, thank god för en god vän som kom förbi och lämnade mat. Ibland är livet inte lätt, men det går över och man känner sig så jäkla stark när man har klarat det!

  18. Jag har också haft Salmonella och det är hemskt, inget man ens önskar sin värsta fiende. Två dagar på St. Göran med dropp och morfin och en vecka utan fast föda, har nog aldrig vart så svag. Hoppas du kryar på dig snabbt! Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi