CHIMI EYEWEAR

I samarbete med Chimi Eyewear

IMG_0207

IMG_0203

IMG_0200

IMG_0215

För ett par år sedan grundade mina vänner Charlie och Daniel varumärket Chimi Eyewear. Eller, det var för två år sedan som det kom på tal. Sen har det varit en lång väg till perfektion – eftersom det var precis vad de ville uppnå innan de lanserade. Men så i våras kändes allt perfekt och de valde att lansera Chimi Eyewear.

Chimi är prisvärda solglasögon med tanken att de ska kunna varieras. Mellan vänner, mellan pojkvän och flickvän samt färg eller form beroende på humör eller outfit. Unisex-solglasögon som passar alla och går att variera i oändlighet.

På bilderna ovanför har jag deras nya modell, #003, som kostar 800kr och finns i hela nio (9!) olika färger. En för varje bikini med andra ord.

437465-f61e303902ad40ecbe94a6f1b4a4ea86

#001 i färgen ”Peach”

Förutom denna modell, som är lite större än de tidigare (och min absoluta favorit!) har de även #001 och #002. Ettan har blivit D’s favorit som han bär ständigt.

IMG_0229

IMG_0211

Själv varierar jag modell #003 i färger beroende på outfit. Färgen ”Coco” på bilderna ovan är en klar favorit, men även ”Litchi” på de första bilderna, för att de passar perfekt till allt grått eller silver, samt har ett lite ljusare glas som är perfekt när man är i skuggan och så.

right

Avslutningsvis så här kommer en rabatt till er!

Ange koden MICHAELAXCHIMI i kassan när ni betalar så dras 15% av ert köp. Klicka hem dem asap för sommarens äventyr. In här (klick!) och happy shopping!

EDIT: Rabattkoden har slutat gälla!

  1. Hej! Får man fråga var den fina jumpsuiten (eller kan det vara en långklänning) kommer ifrån? Färgen är gudomlig! Ha det fint! 🙂

    1. De kör online som det ser ut nu. Men de är superenkla att skicka tillbaka så testa att beställa ett par så går det enkelt att skicka tillbaka om de inte skulle passa. Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi