Gran Folie Beach Club

IMG_0363

Igår började vi dagen med frukost på nya hotellet, Convent de la Missio.

IMG_0411

Efter frukosten tog vi oss till Gran Folie Beach Club för en heldag med våra vänner Kajsa och Theo.

Baddräkt från Chiquelle

IMG_0365

Där åt vi en enkel men lång lunch med magisk utsikt.

IMG_0381

Sen låg jag och läste i skuggan på eftermiddagen…

IMG_0378

… innan jag hoppade i för dagens sista dopp i havet. Missa inte Gran Folie om ni är i Palma! Cirka en halvtimme från stan med bil.

IMG_0395

Men badandet slutade inte där! När vi kom tillbaka till hotellet gick vi upp till deras roof top för att hänga lite vid poolen.

IMG_0389

Hej hej!

IMG_0383

Fortsatte läsa på min bok som är uppföljaren till gråtfesten ”Livet efter dig”. Snart klar så avslöja inget! Men blir säkert gråtfest även här.

IMG_0401

Sen solade jag lite och yogade vid poolen i en halvtimme. Ändå livet va? Att hänga på en takterrass någonstans i Palma och yoga i kvällssolen.

IMG_0384

Och det var min lilla gårdag! På kvällen åt vi en alldeles underbar 9-rätters (!) middag, men den får ett eget inlägg eftersom det är dags att springa mot stranden nu. Vi hörs lite senare igen helt enkelt, hoppas ni också har en mysig semester. Puss!

  1. Så fint ni verkar ha det! Vill bara berätta att jag för en tid sen skrev ner och sparade i nia anteckningar, ett citat från dig. Jag kan inte minnas precis var jag hörde dig säga det, men det var nog i en podcast där du intervjuades. Du kanske minns? Det du sa var iallafall precis det som jag försöker, men behöver påminnas om, så därför sparade jag det. Läser det då och då, så vill tacka för den inspirationen. Så här sa du:

    ”Vad mår jag bra av? När mår min själ och kropp som bäst? Lev så! Lyssna på din kropp. Känn efter, vad behöver den? Ge den det! När du börjar leva på det sättet kommer du finna välmående.” – Michaela Forni

    Fint va? <3

    1. Har inte känt ett behov av det om jag ska vara ärlig! Känns lite vräkigt på något sätt? Jag vet inte. Kanske längre fram. Den är superfin och jag är jättenöjd 🙂

  2. Heej forni, du är grym och detta är verkligen ingen kritik mot dig eller något utan snarare något jag tycker är intressant och undrar över. Hur ofta händer det att du tar saker och tar kort på det för att det ska vara fint med sedan inte äter det? Som sagt förstår jag att man vill att bilderna ska vara fina och det är vad folk vill se också. Men undrar lite hur ofta bloggare gör så eftersom jag vet att även ”vanliga” människor gör det!!

  3. Åh! Jag ska till Mallorca nästa fredag och hade också tänkt åka till Gran Folies. Hur gick du tillväga när du bokade? Bokade ni solsängar och bord till lunchen i förväg eller chansade ni?

    1. Vi bokar alltid via vår concierge-service. Rekommenderar er absolut att boka, solstolar och lunchrestauranger försvinner i ett nafs annars. Se till att boka via mejl så ni har bekräftelse på bokningen, spanjorer tappar lätt bort bokningarna så det är bra med bevis 😉 Ha så mysigt i Palma och njut!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi