Hotel Cort, Uterque och Bellinis 


Igår landade vi i Palma prick vid lunch. Vi var såklart sugna på att spana på folk, som alltid första dagen på semestern, så vi gick till Hotel Cort för lunch. Perfekt spot för att titta på människor, fint hotell och bra uteservering så tips för er framtida Palma-besökare! Men ät inte där, maten är inte mer än okej. Om ni inte är vrålhungriga efter en flygning. För då smakar allt gott haha.

Efter lunchen promenerade vi runt i stan och shoppade lite. Jag hittade ett par skor på Uterque, visar sen. Tog en drink på Can Alomars fina roof top och sen ännu mer promenerande. Efter en och en halv mil gick vi tillbaka till hotellet för en liten eftermiddagsnap, gick ändå upp fem på morgonen igår!

På kvällen åt vi tapas i mängder på Tast men det struntade jag i att fota. Smårätter som kommer in på löpande band blir sällan snygga på bild. Dessutom hade de så ful inredning där haha, blev verkligen positivt överraskad av all god tapas som kom in. Blev i alla fall en perfekt första middag på semestern, ni vet en sån där man pratar om allt i flera timmar? Bästa sortens middag. 

Nu är det lördag och vi ska sticka iväg på beach club, aaaah så jag längtar efter att få kasta mig i en pool!!!

Röd klänning från H&M

  1. Tips på bra restauranger i Palma är Dukes, Bunkers och Koh. Och beachcluben Gran Folis, inte liga tjusig som Puro och Nikki, men myyyycket finare och härligare!

  2. Åh, älskar Palma! Har varit där två år i rad med min kille. Våra favorestauranger är KOA (grymt bra kött) och el Neo (”moderna” tapas), kan verkligen rekommendera dessa 🙂

  3. Åhhh, underbara Palma! Vi åker årligen ner till Palma och har en hel del tips. Jag antar att ni redan planerat in vart ni ska gå under er semester men kanske jag kan ge lite tips till er andra som ska dit; Umbo tapas-lite modernare/annorlunda tapas med mycket smak, Koa- mycket bra kött, Koh- bra asiatiskt på en mysig innergård sen inte att glömma Emilio Ingrossos La Perla som faktiskt inte allsär en turistfälla utan ljuvlig italienska mat lagad med kärlek. Där bör man boka bord långt i förväg men kolla om de har något ledigt.
    Jag vet ju inte var ni bor men hotell att rekommendera är Posada Terra Santa eller Hotel Tres. Båda med bra lägen, Tres mitt i smeten i gamla stan. Båda underbara boutique hotell med superfina moderna rum och pool på taket. Palma är verkligen bäst!!!
    Hoppas nu ni får en fortsatt bra semester och njut! Kram!

  4. Alla ovanstående tips är bra(jag bor i Palma) MEN gå till emilio Innobar, ni måste boka, maila mig om ni vill ha hjälp med det. Emilio är mexikan som bott 12 år i Japan, kombinationen av mat är fantastiskt?

  5. Ett tips för goda drinkar och fantastisk miljö är att gå till : abaco bar . Helt underbart ställe . Googla bilder och du kommer älska det 🙂

  6. Åh jag älskade Tast! Jag och min kille åt där 3 kvällar i rad men vi satt då i baren och åt pinchos 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi