En dag på landet


Idag har jag och Timmy hälsar på mormor och morfar ute på landet. Torö, närmare bestämt. Vi åt vaniljyoughurt med nyplockade bär från skogen och mormors tekakor, de bästa i världen. Och smultron alltså, jag har glömt hur goda de är. Som att äta en liten bit av barndomen. Vi promenerade, hängde vid vattnet, hittade en död liten fisk som såg ut som en Disney-fisk och så fikade vi med mormors bullar. Innan vi åkte hem så åt vi middag och njöt av solens strålar som tittade fram. En perfekt sommardag, med andra ord. 

Nu är jag hemma och väntar in D, det vankas seriekväll följt av kantarelltoast till kvällsmål, älskar mormor för att hon alltid ger en goda grejer från skogen med hem. Sån lyx. 

  1. Åh jag längtar efter min semester nu, bara denna och 1 vecka kvar 🙂 Smultron är ljuvligt, min mamma odlar fortfarande i sin trädgård så ibland har jag tur och får några, haha!
    Saknar min mormor, hon dog strax efter min dotter föddes. Det är 18,5 år sen, men känns som igår…
    Ha en fin dag 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi