Uppdatering: ryggskottet från helvetet

Hmm här får ni en liten söndagsrapport på ryggskottet innan det är daga att bänka sig framför EM-finalen och FrankrikePortugal!

Jag har gått en mil om dagen i snitt sen i onsdags, gjort sjukgymnastik-övningar tre gånger om dagen samt inte suttit mer än fem minuter två gånger om dagen (för att äta lunch och middag). Två besök hos en kiropraktor och inga värktabletter första dygnet för att utnyttja inflammationen (så att den ger med sig snabbare) och sedan värktabletter två gånger om dagen efter det för att få muskeln att slappna av. 

Och resultatet? Ikväll har det äntligen gett med sig och nu känns det riktigt hoppfullt inför semestern. Att kunna sitta på flyget på fredag känns inte längre som en omöjlighet. Hurra! Så lättad att jag hade kunnat börja gråta. Jag blir nästan alltid sjuk inför semestern och det hade varit så tråkigt om denna semester hade blivit förstörd på grund av ett jävla ryggskott. Nu ska jag fortsätta hålla igång kroppen fram till fredag innan semester, långa måltider och bokläsning på stranden står på schemat.

Tack livet för detta! Ska fira med match, choklad och ett glas rödvin. 

Ha en fin kväll nu så hörs vi imorgon. Puss! 


PS, så skönt att gå osminkad som jag alltid gör på sommaren. Orkar inte sminka mig om det inte är något speciellt. Mysigt!

  1. Vilken lättnad! Får tro och hoppas att det fortsätter åt rätt håll <3
    Sen vill jag berätta att jag nu rensat mitt flöde i sociala medier. Tagit bort instagramappen, raderat alla kända på snapshat, avföljt alla bloggar på bloglovin och slutat gå in på alla bloggar FÖRUTOM din blogg. Den är det ändå som jag går in på och fortfarande vill läsa. För den ger mig något, medan alla andra sorters profiler ger mig ångest. Jag har försökt att sluta jämföra mig, försökt att inte påverkas. Men jag gör det, och tänker att jag nog får avstå från allt ett tag, tills det ger mig något. Jag vet inte om det hör säger dig något, men vill få fram att din blogg är befriande. Den känns ärlig och det känns som att du har fötterna på jorden, är ödmjuk men tar för dig som den du är. Tack för allt du delar. Kram

    1. Håller med! Det är någon slags stress över många liknande bloggar, men här är det lugnt, behagligt och ärligt.:) Älskar att du alltid följer din känsla och att du delar med dig. Kram

    2. Åh vilken varm och fin kommentar, tack snälla fina du för den. Sociala medier ska peppa och inte deppa. Om de gör det ska man bara plocka bort profiler. Det viktigaste är ju att man blir inspirerad eller får en sån mysig känsla av att gå in på bloggen! Tack för att du läser och för att DU peppar mig. Massa kärlek!

    1. Tack för tipset! De är sååå fina men tyvärr hinner de inte komma innan semestern 🙁 Har beställt en annan jättefin dock!

  2. Gud vad skönt för din skull!!
    En fråga, älskar din söta ring och armband på bilden, vart kan man finna dessa?
    Tack för en underbar blogg som förgyller mina dagar! Du är bäst!
    Kram

    1. Ringen är från Sophie by Sophie, en diamantring med roséguld, och armbandet är i 18k guld med ett litet hjärta från DrakenbergSjölin, ääälskar det! <3

  3. Gud va skönt! Hoppas det går bra med flygresan för dig! Själv snart inne på 5 veckor med trasiga ljumskar. När den ena blev bra lyckades jag dra sönder den andra. Snart har jag haltat så länge att det nästan känns som jag går så nu.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi