ULLA WINBLADH

IMG_9983

IMG_9990

IMG_9989

IMG_9992

God morgon!

Vi är verkligen bortskämda med fint väder just nu. Jag måste säga att de senaste månaderna har varit över förväntan. I stort sett varje dag har varit fin och varm och de dagar som det har regnat har det bara varit mysigt. Bra gjort sommaren!

Nåväl, försöker ta vara på dessa svenska sommardagar så gott det går. Igår promenerade jag ut på Djurgården och till Ulla Winbladh med Carro, Magnus, Morris och lilla John som vi var barnvakt åt över lunchen. Jag åt en silltallrik (säger ju det… svensk sommar all the way!) och efter lunchen promenerade vi sakta tillbaka hem igen. John var så glad genom hela lunchen och vi satt i nästan två timmar i skuggan och njöt av dagen. Kan verkligen tipsa er om att gå hit om ni är i Stockholm under sommaren. Finns inget ställe jag symboliserar med svensk sommar som Ulla Winbladh, jag brukade äta där när det vankades lyxlunch när jag var barn. Fjäderholmarna, Flatenbadet, Strålsjön och Gröna Lund är också riktiga svenska sommarsymboler för mig. Vilka är era?

Jag kan dock avslöja att jag börjar bli ruskigt taggad på semester, bara nio dagar kvar nu!

  1. Till nästa frågestund.
    Först och främst vill jag tacka för en härlig och inspirerande blogg!
    Jag och min sambo brukar vara väldigt duktiga på att ha ”dejt” minst en gång i månaden. Vi brukar för det mesta gå ut och äta, men på lördag tänkte jag att jag skulle slå på stort och laga en 3-rätters middag med gott vin hemma. Har du något bra tips på maträtter jag skulle kunna bjuda på? Vill gärna ha en ”röd tråd” genom middagen och behöver egentligen inte ”bara” vara 3-rätters, utan flera smårätter fungerar hur bra som helst också. Du och din kille ser ut att laga så underbar mat så tänkte att du vore grym på att ge mig lite förslag och inspration 🙂

    Hoppas du får en underbar sommar!
    Stor kram, Therese

  2. Hahaha i Göteborg har det varit regn regn och regn hela sommaren! Får helt enkelt åka upp till sthlm och njuta lite 😀

  3. Hej fina du 🙂 Jag tänkte höra efter med dig vad färgen heter som ni har i ert vardagsrum? Den grå. Tycker den är så vacker och funderar på att måla om vårt sovrum i samma :). Vore jättetacksam om jag kunde få ” benämningen” så det inte blir fel när jag ska handla 🙂 Stort tack och kram! Alexandra

    1. Om jag minns rätt har Michaela skrivit väldigt nyss att det kommer ett inlägg med färgkoderna längre fram 🙂

  4. Fina Michaela, min största inspirationskälla! Kan du inte tipsa om dina favoritböcker? Allt från romaner, (gärna inom) personlig utveckling och poesi.
    Jag har alltid älskat att läsa (främst olidligt otäcka deckare), och har nu kommit på att jag vill och borde variera mig med böcker som utmanar mig lite mer och får mig att komma i kontakt med mina känslor. Upplever mig själv som en väldigt neutral människa, sällan jättejätteglad och sällan jättejätteledsen. Vill känna mer, kunna sätta ord på hur och varför jag känner/agerar som jag gör i all känslomässig neutralitet.
    PS. Längtar sååå mycket efter din tredje bok.
    Kram <3

    1. Hej! Nu kommer jag med boktips här, älskar böcker så kan inte låta bli.
      Men förlaget Sekwa, sök på dem på bokus eller kollar du deras egen sida. Dom ger ut galet vackert skrivna romaner. Anna Gavalda är också en favorit.
      Sen får jag känlostorm av Backmans ”Min mormor hälsar och säger förlåt” grät till varenda kapitel!

  5. hej, om du inte hittat någon strandväska än så finns det jättefina på Uddatina.se, kolla under hus och hem och sen kategori accessoarer! finns några med pompoms på och dom kostar inget typ…275 kr eller nåt! kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi