MONDAY & RIHANNA

God morgon vänner!

Måndag, solen skiner, jag tog sovmorgon till efter åtta och snart ska jag ge mig ut på en springtur i det härliga vädret. Bra energi i kroppen idag, tack för det.

Kan vara för att vi ska på Rihanna ikväll!!!! Kommer ni ihåg i julas när jag gav D biljetter till Rihanna eftersom The Weeknd skulle vara förband (och D är besatt av honom?). Ja, sen ställde ju The Weeknd in (!!!???) vilket var ett stort bakslag för min present och D’s pepp. Vi bestämde oss dock för att gå ändå, Rihanna är ju inte fy skam.

Sist jag såg henne var 2012 på Berns när hon hade en liten spelning för 500 personer. Hon var typ tre timmar sen och helt väck när hon klev på scenen, jag hoppas att vi bjuds på en bättre show idag.

0e24eaf6e52904c11f9617413678252a

En bild från när vi såg Rihanna sist, såhär skrev jag om upplevelsen då;

”Jag ska vara helt ärlig mot er. Jag älskar Riri men nej, det här var ingen toppenshow på något sätt. Hon var tre timmar sen och anledningen till det var ganska enkelt uträknat, hon var för hög och/eller packad för att klara av att gå på. Tillslut gjorde hon det i alla fall, men jag tycker inte att det var bra. Hon känns alldeles för trasig. Hon vet att hon kan säga vad hon vill till publiken, de kommer jubla och skrika hennes namn i vilket fall. Jag tycker bara hon borde ta tag i sig själv och act like a real boss. Tänk Beyoncé, tänk Beyoncé, tänk Beyoncé.”

Jaja, nytt år, ny dag och Riri är förhoppningsvis på sitt livs bästa humör ikväll! Ska ni gå?

90664a345ac0285ed8ca1bbdb878ad60

  1. ÅH jag var på RIhanna i lørdags hær i Oslo och showen var RIKTIGT bra men det var alldeles før kort. Hon spelade bara i 1,5 timme. Visst hon maxade tiden men tyckte hon kunde spelat længre. Kændes lite snopet att gå dærifrån redan efter 1,5 timme.. 🙁 Men ær otroligt positivt øverraskad øver hur otroligt bra hon sjøng.

    Men hoppas du får en fantastisk kvæll! <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi