God morgon söndag!

God morgon från oss och sängen! Finns det något bättre än söndagsmorgon, ligga och mysa i sängen med Nyhetsmorgon på i bakgrunden? Nä inte hos mig. Speciellt när man vet att man snart ska gå upp och äta en god frukost, mums, frukost alltså. Typ anledningen till att jag går upp varje morgon.

Ännu härligare att vi städat undan ALLT från middagen vi hade igår så att det är skinande rent hemma. Så jäkla värt att städa på natten istället för morgonen efter! Så doftar det pioner i hela hemmet eftersom jag köpt hem tre buketter av denna fantastiska blomma. 

Nä, frukost var det. Ville bara kika in och säga god morgon. Puss! 

  1. Hej Michaela!
    Vad är din åsikt när det kommer till att bita ihop? Ska man bita ihop när det är så jäkla jobbigt för att utomstående tycker ”att jag borde det”. Detta handlar om ett jobb och jag har ett slutdatum om 5 veckor därefter hoppas jag att hösten bjuder på plugg eller utomlandsstudier. Men jag känner att jag inte kan bita i de här veckorna. Jag har trivts så dåligt på mitt jobb så länge och känner hur det sänker min livskalité i övrigt, hur jag inte orkar med saker som jag egentligen tycker är kul och jag hamnar i en ond, nedstämd cirkel. Det gör så ont i mig samtidigt som jag inte vill verka som en lat person och går emot de alla säger… alltså att jag ska bita ihop. Jag har bitit så mycket nu. Käkarna håller inte längre.

    1. Varför ska du bita ihop? Lev som du älskar, och om du inte lever som du älskar – förändra det som behövs även om förändringen är jobbig. Jag tycker inte att man ska stå ut om jobbet påverkar en psykiskt. Varför utsätta sig själv för det? Man ska vara snäll mot sig själv. Ge dig det<3 Det verkar som att ditt jobb tar mer än det ger, så har du möjligheten att ta dig där ifrån nu, gör det. Ditt välmående är mer värt än pengarna, om du kan klara dig med lite mindre pengar de veckorna. Strunta i vad omgivningen säger, det är ju du som ska vara på jobbet och inte dom.. Så gör som DU vill, lova det. Våga, jag tror du kan!
      Hoppas mitt svar var till någon hjälp, annars hoppas jag Michaela har några ord till dig. Lycka till!

      1. Tack! Dina ord ”det är du som ska vara på jobbet och inte dem” sa allt och du har så rätt. Känns det inte bättre kommande vecka så säger jag tack och hej för gott! Tack för ditt svar Lisa!

  2. Hej Michaela! Restaurangtips i Stockholm kvällstid? Är inte här så ofta och undrar om det finns något guldkorn att boka in sig på? Önskar dig en riktigt fin och mysig söndag.

  3. Håller med dig till 110% Michaela! Söndagsmorgnar och helgfrukostar är livet! sen är tillfredsställelsen total när man får vakna upp till ordning och inte kaos 🙂 haha är nog lika manisk som du i det fallet..

    Tack för en alltid lika inspirerande blogg.

    Kram!

  4. Hej!

    Jag har lite frågor kring fransförlängning. Hur ofta fyller du på å hur länge upplever du att de håller?
    Jag ska åka till Grekland i sommar å funderar över kombinationen fransförlängning & bada i pool, tänker på kloren, om det kommer svida eller om limmet släpper osv… Du som reser så mkt måste ju ha koll tänker jag 🙂

  5. Hej fina du! Skulle inte du kunna visa lite mer inredning på bloggen? Du har så härlig smak och det vore kul att få se lite hur du och D har det 🙂 Stor kram från Denise

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi