Haymarket & Strandvägen 1

IMG_9433

IMG_9439

IMG_9441

Igår hade jag två stycken riktigt härliga matstunder under dagen.

Den första var vid åtta på morgonen när jag hade ett frukostmöte på nya Scandic Haymarket och deras restaurang ”Gretas”. Stället fullkomligt badade i ljus, gästerna pratade lågmält men glatt och mitt sällskap var fem poäng. Vi tog båda avokadomackan som helt klart slank ner, men nästa gång ska jag testa våfflorna. Drömmen att starta sin dag med våfflor!

IMG_9446

IMG_9452

IMG_9450

Till lunch mötte jag upp min vän Magnus för champagne och tonfisktartar i solen på Strandvägen 1. Vi fick ett bord på bästa platsen i solen och njöt som bara den. Att skippa snabblunchen (jag är ju stammis på Joe & The Juice en minut från jobbet hehe) och istället satsa på en trevlig lunch är så himla energigivande när det är fint väder. Solen gör ju att man jobbar dubbelt så snabbt på eftermiddagen sen. Heja sommaren!

Det märks att folk börjar gå i semester-mode också. Nu är det inte långt kvar!

  1. Lyssnade just på podden då du gästar afterwork med Tilde. Promenerade med barnvagnen och lyssna samtidigt, fick verkligen mycket positiv energi 🙂 har läst din blogg sen start tror jag men aldrig kommenterat… Och nu ville jag göra det, bara säga att du verkar vara en så otroligt fin och varm människa! Gör din grej 🙂 kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi