EM-KVÄLL!

d34bc6f92cbb051ec4c86830ae560d5c

2a3617ce7efaa363ce1d7a85d8b4c484

765ea94c5be6e58f858f6c7b1c2f6a29

Igår var det startskottet för vår grupp i EM! Jag hejar ju på både Sverige och Italien så det var dubbelmatch för mig igår. När Sverige skulle möta Irland så hade Margaux bjudit in till fotbollskväll, vi var säkert 30 kompisar som såg matchen ihop vilket var sååå roligt. Synd bara att Sverige är… sådär bra på fotboll. Hehe. :(. Men sen sprang vi hem, åt taco-rester till middag och kollade på Italien-Belgien som blev en roligare historia. Shit vad bra Italien var igår!!! Var helt uppe i varv när jag skulle gå och lägga mig. En supermatch.

Gillar ni EM? Vilka lag hejar ni på? Vem vinner? Jag tippar Italien såklart 😉

  1. Ja det är ju synd att Sverige är sådär, hehe.. Min farmor var från Tyskland och där finns det ju lite mer hopp!

  2. Haha jaa, Irland som gjorde jobbet hela matchen ju och satte alla matchens mål till och med. Sverige får nog steppa upp sitt spel lite alltså om det ska gå vägen haha!

  3. Fotboll är ju bland det tristaste som finns! Förstår ej hypen kring det…..Kryper i mig av att se haha 😀

  4. haha Sverige kommer aldrig bli den fotbollsnation vi hoppas på 😉 men mycket roligare att kolla ju om man gör det till en sån här kul grej!

  5. På tal om Italien.. när man precis gjort slut med sin kille så kan man få för sig att hitta på lite knasiga och spontana saker och ja, nu var det min tur haha. Jag fick sådan sjuk lust att spontant boka en resa till Italien och åka dit (själv), men har aldrig varit där tidigare och har inte sådär jättebra koll på Italien överlag heller måste jag erkänna. Så min fråga till både dig Forni och kanske någon läsare som varit i Italien: var ska man åka? var är bäst att bo? vad ska man uppleva när man är där? var är bästa barerna? bästa stället att äta middag & dricka rödvin på? Ja, jag har så himla många frågor haha..

    Tacksam för svar!

    Kram

  6. En torsdagsfråga! Hur bryter man/lämnar man vänner? Bor i en rätt liten stad och har i princip haft samma tjejgäng hela min uppväxt. Har dock i olika omgångar känt att jag inte passar in och att alla i gänget har någon utom mig. I dagsläget har jag börjat glida ifrån dem ännu mer och gå min egen väg. Vi ser inte riktigt på saker lika längre och de ses oftast utan att fråga. Jag tycker det är jättejobbigt men samtidigt vill jag inte träffas. Känns som att det mest kommer dålig energi från det. Men samtidigt är de ju mina vänner! Vad ska man göra? Hur bryter man med vänner liksom? Eller hur gör man för att bara ta ett steg tillbaka och acceptera läget?
    Du är bäst Forni! Puss

    1. Oj vad jag känner igen mig i dig! Hela din kommentar är som skriven av mig själv för 5 år sedan, då var jag i samma situation som du beskriver, hade också ett tjejgäng som jag i princip bara umgicks med. Hur jag hittade nya vänner var att jag lärde känna nya genom de väldigt få vänner jag hade utanför, deras vänner som jag aldrig hade pratat med innan. Jag började också umgås med tjejer från mitt handbollslag som jag knappt hade pratat på riktigt med innan och var även på ett läger där jag lärde känna massor av nya, och i gymnasiet började jag i en ny klass där jag lärde känna ännu fler. Titta på dina bekantskaper utanför gänget (folk i skolan? Arbetskompisar?) och våga ta kontakt med nya människor :). För 4-5 år sedan hade jag bara ett tiotal vänner, idag tillhör jag flera olika gäng och har genom åren skaffat mig så många nya bekantskaper och växt som människa! Om du inte trivs i din nuvarande situation ska du absolut inte ”ta ett steg tillbaka och acceptera läget”, att skaffa nya vänner är svårt i början, det var många helger jag satt ensam hemma och var ledsen, men i slutändan blev det bra!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi