Ett dygn i Göteborg

IMG_9146

I söndags hoppade vi in i bilen mot Göteborg. Det var 25 grader nere i Gbg, solen sken, vi kom iväg tidigt på morgonen och det var tomt på vägarna. Checkade in på Post vid ett, gjorde i ordning oss i raketfart och tog oss sedan ut i en strålande stad!

64676b468657bf717fbd1c6fbb92a669_980x0_c_85_ns_v4

Avalons uteservering lyckades vi knipa ett bord för nio personer. Win! Våra vänner var nere samtidigt så vi möttes upp för att göra söndagen ihop. Jag och D åkte ner med Sam och Emma men sen mötte vi upp Markus och Malin (som vi hälsade på i Chicago i mars om ni minns!) samt Jakob, Simone och Sanne.

IMG_9156

Det blev en riktig långlunch med drinkar och hela köret. Underbart en dag som i söndags.

IMG_9155

Lunchen följdes av en drink på Post. Strawberry Daquiri i högsommarvärme är inte tråkigt alltså.

IMG_9165

Sen var det upp på rummet och byta om inför kvällen!

IMG_9160

Jag körde en ny klänning från Zara, ÄLSKAR DEN SÅ MKT!!!

IMG_9167

Så mötte jag och D upp min vän Magnus och hans fru på Taverna Averna för middag.

IMG_9171

Och så blev det Håkan-dags! Ser ni publikhavet, så mäktigt.

IMG_9170

Magnus jobbar på Warner så vi gick dit som gäster till dem, vilket gjorde att vi fick superplatser med servering och enkel tillgång till toaletter. Underlättar helt klart för mig som kissar en gång i timmen. Kan bli så stressad när jag är på konsert och hela tiden måste springa iväg för att kissa och så råkar jag missa en favoritlåt. Nu tog det en minut så det var väldigt tacksamt.

IMG_9176

Konfettiregn i ett massivt publikhav. Vilken jävla konsert alltså.

När Håkan tre timmar senare tackade för sig gick vi ut i folkmassorna för att ta oss till Backstage där vi mötte upp gänget igen och dansade till tre. Inte alls speciellt stökigt på stan som jag trodde utan sjukt trevlig och glad stämning överallt.

IMG_9180

På morgonen slängde jag på mig första bästa klänning och sprang ner för frukost. Var dödshungrig så slängde i mig pannkakor, rostat bröd och prinskorvar.

IMG_9203

Men sen gick vi upp hit för att bada bort huvudvärken! Två timmar här och vi var som nya människor igen.

IMG_9201

Ingen dålig utsikt på Clarion Posts roof top-terrass. Älskar att de har pool där. Alla andra hade dessutom checkat ut så vi låg helt för oss själva och hämtade andan.

IMG_9210

När vi checkat ut åt vi varsin laxsallad med nudlar och koriander på uteserveringen innan vi hoppade in i bilen för att rulla mot Stockholm igen.

IMG_9213

Blev en brioche-burgare på Max i Nyköping till middag 🙂

Vi kom hem vid halv tio och somnade kort därefter med en film i bakgrunden. En underbar långhelg men det är inte så konstigt – dessa helger i maj och juni är ju alltid magiska. Hela Sverige blomstrar och det är underbart att leva just nu.

  1. Hej!

    Måste bara säga att jag tycker du sa så jäkla vettiga grejer i ” Ofiltrerat”-podden, speciellt det där om hälsohets och hur människor ska lägga sig i med hur mycket och vad man äter osv. Du känns så himla sund och rätt i tiden med just dina åsikter om hela det ämnet.
    Och visst var Håkan-konserten underbar, jag kan inte ens säga ett favoritnummer eftersom det var en fest från låt nr 1 till ”the end” 🙂 Kram!

  2. Jag tycker du har lagt ner ett genuint arbete på din blogg. Det är så lätt att halka med i drevet o gå genvägar genom diverse pinsamheter o dumhet. Stay strong/ 29 årig fsk ped.

  3. Alltså.. Göteborg under Håkan-konserterna – galet. Härligt att du fick en så fin upplevelse av min hemstad <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi