En lunch med en vän

img_9222.jpg

Idag träffade jag en gammal vän, André, för lunch och catch up. Vi lärde känna varandra när vi båda var stökiga singlar och sen tog jobb samt relationer upp vår tid vilket gjorde det knepigt att få tid för häng. Men idag fick vi till en lunch och det var så mysigt! André är precis som jag en filosoferande person och vi pratade om vad framgång är, individuell lycka samt att det är nu det roliga i livet börjar. André blir nämligen pappa i september :))) Så ofattbart stort att ens vänner blir föräldrar alltså, kan inte ta in det. Coolt som fan.

Anyway, vi åt dagens veggo-sallad på Pocket innan vi sprang vidare på jobb åt varsitt håll. Ska aldrig prioritera bort mina vänner alltså, den energin jag får av dem är verkligen oslagbar. Tur att man har dem.

  1. Hej Michaela! Lyssnar just nu på Ofiltrerat med dig och du är så himla bra!!
    Nu till en helt annan sak; om du skulle gå på ett bröllop i sommar, vad skulle du satsa på för klänning (färg modell osv). Jag ska på ett bröllop i augusti och har INGEN aning om vad jag ska ha på mig och du har så bra stil 🙂
    Kram och ha en toppentorsdag!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi