Smaka på Stockholm och 50-års fest

Vi delar upp helgen i två delar – först en Stockholms-del och sen Göteborg!

IMG_9094

Helgen började prick 16.00 i fredags med after work. Mitt sällskap var ingen mindre än min älskade Cilla.

IMG_9098

Jag var klädd i sommarklänning från BikBok! Alla på stan trodde att jag tog studenten haha.

IMG_9101

Vi snackade bort tre timmar, temperaturen var perfekt och drinkarna grymt goda. En bättre stund i livet helt enkelt.

IMG_9102

På kvällen åt jag, D och Sam middag på Daphnes.

IMG_9106

I lördags vaknade vi vid tio och tog oss ut på en promenad runt Djurgården direkt. Det var jag, D, Sam, Emma och Carro! Vad Stockholm är vackert, förresten. Att man aldrig slutar förvånas.

IMG_9107

När vi gått runt Djurgården blev vi hungriga så vi styrde stegen mot Smaka på Stockholm. Den här öl-cykeln stod parkerad i Berzelii Park. Man kan alltså cykla typ tio personer och dricka öl samtidigt. Obs att någon annan sitter fram och styr som inte dricker öl 😉 Rolig grej!

IMG_9109

Sen var det matdags. Jag gillar verkligen Smaka på Stockholm som anordnas i Kungsträdgården varje år. Massa god mat, alla är på bra humör och några av Stockholms bästa kök samlas på ett och samma ställe.

IMG_9112

Det fanns till exempel en ostronbar!

Vi högg in på lobsterrolls från Burger & Lobster och jag testade falafeln från Meat On A Stick. Yummie.

IMG_9122

På kvällen åkte vi till Hammarby Sjöstad för att gå på mammas 50-års fest!

Klänning och skor från Zara, skorna är från förra året, klänningen finns i butik nu och jag har strl S i min.

IMG_9131

Jag hade önskat smörgåstårta, som ju är sååå gott när någon gör egna hemma, så det hade mamma gjort. En med lax, pepparrot och sparris samt en italiensk version med salami, mortadella, oliver, tomater, basilika mm. Båda var åh så goda.

IMG_9134

Vi intog middagen på ena balkongen.

IMG_9139

Sen minglade vi med mina föräldrars vänner och min släkt i sommarsolen.

IMG_9141

Efter några timmar serverades efterrätter; choklad och kolapaj med lingon, hallongrottor och nutella-chokladbollar. Man hatar ju inte efterrätt…

Vid elva fick vi skjuts hem av min kusin och dagen efter var det raka vägen mot Göteborg – men mer om det imorgon!

  1. åh vad jag älskar dina helger! skulle bli fett smickrad om nån trodde jag var student fö. haha forever young <3

  2. Hej Michaela , en fråga till dig – en fråga om hjälp. Du har , som oss alla, varit med om båda kärlek och sorg . Jag har varit med min pojkvän i nästan ett år , totalt sett. Vi hade en rough patch sex månader inn i forhålandet, hvor han inte känte att han hade plats til eller var där han skulle vara att for at kunna vara i en relation . Efter en månad från hveran , den värsta månenden i mitt liv , tog han til fornuften och vi har varit tillsammans sedan dess. Efter några väckar med tilvanning, harjag varit helt trygg på at Det Är Oss. Jag har inget tvivel rondt han , hans kärlek eller min egen kärlek til honom – men ibland fylls jag av en enorm ängest för att det ska ta slut . Jag har likt dom flest fått mitt hjärta krossat, big time, och det kan vara så svårt att lita på att det kan gå bra . Jag har dom sista åren växt inn i en stor kjärlek til mig selv, och det kjens som at jeg er redo at ta imot kärlek fordi jag nu har en så stor kärlek til mig selv. Det ska ochså säges at jag hela livet har drabbast av ångest, och derfor kanske har speciellt svårt at inte oroa mig for det som kan gå åt helvete. Har du några tips för hur man låter rädslan vara och bara acceptera det är bra ? at livet inte behövs vära ångest – det kan vära kärlek.

    En miljon tack , det känns som du kanske förstår vad jag menar och jag värdsetter verklegen at du brukar din tid på at svara på dina blogglesaras frågor. Ser så mycket fram imot at läsa din nya bok, det blir nok en fast plats i veskän for den!
    T

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi