När min bror tar sin masterexamen

IMG_9058

På Karolinska Institutet i vackra glashuset hölls examen-ceremonin

IMG_9062

Tre snygga killar som dessutom har avklarat sin masterutbildning i Hälsoinformatik

IMG_9071

Lyx-champagne för att fira!

IMG_9072

Alltså <333!!!

IMG_9081

Timmys examens-present från oss

IMG_9082

Middagen hos Timmy och Sofia

Igår var en stor dag!!! Min älskade lillebror tog nämligen sin examen efter fem års studier på universitet. De sista två åren läste han på Karolinska Institutet och igår var han äntligen klar med sin masterutbildning i Hälsoinformatik. Det är medicinsk teknik och KI.se förklarar utbildningen såhär; ”Masterprogrammet i hälsoinformatik vänder sig till dig som är intresserad av IT och teknik och som vill kunna tillämpa dina kunskaper och färdigheter inom medicin, vård och omsorg. Du får lära dig metoder som är nödvändiga för att utveckla vården genom datorbaserad informations- och kunskapshantering”.

Ni hör ju vilken intelligent och begåvad bror jag har som har klarat av den här utbildningen, och dessutom med bravur. Det trodde jag inte när vi var små och han aldrig ville göra läxorna utan bara ville leka och spela fotboll haha. Det är så roligt hur livet blir – när vi var små var jag helt klart pluggisen av oss två men i vuxen ålder byttes rollerna och idag har han en masterexamen från KI som är ett av världens bästa medicinska universitet! Ni förstår nog bara av att läsa det här hur sjukt stolt jag är. Helt galet, tårarna bara forsade när vi satt i aulan och såg avslutningsceremonin. Skulle egentligen bara vilja skryta om honom obehindrat för allt och alla men får bita mig i läppen hehe…

Efter ceremonin på KI åkte vi hem till Timmy och Sofia för examensmiddag – det bjöds på plockmat och öppnades lyxchampagne för att fira. Och så fick han en väska från Louis Vuitton från oss alla i present. En stor torsdag mitt i livet.

Är så OFATTBART stolt över dig Timmy! DU ÄGER! Känner ingen som är så smart och samtidigt snygg, driven, rolig, uppstyrd och charmig som du. Du är hela jävla paketet. HEJA DIG!!!

  1. Såå underbart!! Grattis till din fina o grymma bror,man kan ALDRIG skryta för mycket enligt mig:)
    Grattis till Supersnyggt bokomslag,du rockar som alltid. Kram o puss♥️

  2. Hur löjligt är de inte att jag sitter med tårarna rinnande ner för kinden när ja läser de här inlägget? Det är rätt fantastiskt hur berörd man kan bli av en annans människas ord och bedrifter här i livet.
    Jag håller helt med Frida, man kan aldrig skryta för mycket och framförallt aldrig skryta för mycket om de som står en närmast här i livet <3

  3. Wow vilken bror du har! Era föräldrar måste vara så stolta! Sen vill jag säga att det är så kul att följa dig på snap nu när du är lite mer aktiv där. Du är så härlig!
    Trevlig helg /trogen läsare

    1. Han är underbar :))) kul att du tycker det! Jag håller den hyfsat hemlig så det är kul att jag delar den med er som läst länge. Så kul med snapchat ju. Puss!

  4. Jag förstår verkligen hur stolt du måste vara. Jag var stolt över min lillebror bara för att han fyllde 18, vågar knappt tänka på känslosamheten när han tar examen, haha.
    Fint i alla fall, att känna så mycket för någon som står en nära!
    Kram!

  5. Hej! Din text som går något i stil med ”Det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut” Var finns den publicerad? Finns den i din blogg eller i någon av dina böcker? Det är min absoluta favorit och älskar den såååå mycket! Vill verkligen hitta originalet men hittar bara diverse versioner på olika bloggar. Kram!

  6. Heej! såg det här inlägget nu när jag sökte runt om KI. Jag börjar utbildningen i höst och är jättetaggad. Vet du hur det är med jobb sedan? Hur eftertraktad är han på arbetsmarknaden?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi