IT-GIRLS med mig och Bianca Ingrosso i juryn

Nu är avsnittet av It-Girls ute där jag och Bianca Ingrosso sitter i juryn! Det var fantastiskt roligt att vara med och jag hoppas att det är lika roligt att titta på. Sjukt sorgligt att två ska åka, sånt är ju det tråkigaste, men tjejerna var grymt duktiga och är det en tävling så är det.

För er som inte har sett It-Girls tidigare så är det en tv-serie skapad av Modette där sex tjejer tävlar om att bli nästa It-Girl. Vinnaren får ett 1-års kontrakt med Modette och dessutom en resa till New York Fashion Week i september (!). Varje vecka åker en eller två tjejer ut och i slutet är det en vinnare som återstår. Roligt koncept i en sociala medie-värld där många vill slå igenom och bli nästa ”it-girl” – här får de chansen!

  1. Jag kan inte kolla på avsnittet 🙁 verkar inte kunna se avsnitt 1 heller, vet du varför?

  2. Det är lite roligt att kalla det it-girls, lite som att bloggvärlden driver med sig själv liksom.:) Vet inte om det är meningen.:) För allmänheten så är väl en it-girl någon som lever på sitt utseende och stil typ, men de är ju it-girls för en begränsad del av befolkningen.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi