Lindex, Celiné-feelings och tidiga mornar

IMG_8660

IMG_8662

IMG_8665

IMG_8666

Snapshots från min lunch hos Lindex igår där jag fick klämma på deras höstkollektion. Som varje säsong tar de ännu ett snäpp upp i modekategorin och det fanns riktigt mycket fina plagg och accessoarer! Kolla bara på den vinröda väskan, jag får Celiné-vibbar men för en betydligt bättre peng…

God morgon mina vänner!

I morse vaknade jag strax efter sex och insåg hur häftig min kropps omställning de senaste månaderna har varit. Jag har aldrig haft jättesvårt med att gå upp på morgonen men psykiskt har det ändå varit en tung tröskel varje morgon när klockan ringer. Nu för tiden ställer jag inte klockan varje dag utan bara de dagar jag har möten inbokade på morgonen. Resterande dagar låter jag kroppen vila så länge den vill och behöver, vilket faktiskt inte är så mycket som man tror. Jag tror att det psykologiska i att ”Nu ringer klockan och nu måste jag gå upp och det kommer att vara jobbigt” är det som tidigare har tagit emot för mig och att jag därmed intalat mig själv att min kropp skulle behöva någon extra timme sömn, fastän det inte är sant. När jag inte ställer klockan vaknar jag alltid pigg och utvilad mellan sex och åtta på morgonen och då väljer jag att gå upp för att jag ser fram emot en ny dag.

ANYWAY, Gud vad jag babblar, idag hade jag faktiskt kunnat tänka mig att sova lite längre så det var synd att jag vaknade pigg redan vid sex hehe. Jag hade egentligen både en härlig lunchyoga inbokad samt en ännu härligare aw men min kropp är fortfarande svag och jag måste lyssna på den så det blir vila även idag, och om det behövs även imorgon. Dock är det fruktansvärt tråkigt att vara hemma och jag vill bara att dessa sjuk-dagar ska vara över så det hade varit härligt om kroppen hade vilat ordentligt och sovit bort några fler timmar. På fredag vankas det både frisör-tid, after work och King-galan så då räknar jag med att vara på benen – så taggad på lite festligheter!

Jaja nu ska jag sluta skriva en halv bok i ett enda blogginlägg och istället börja bocka av dagens sjukt tråkiga att göra-lista: betala räkningar från företaget, sortera kvitton och fakturor, mejla revisorn och gå igenom massa andra administrativa grejer. Ska bara in på Pinterest en snabbis först…

  1. Sett att du ofta skriver om Celiné och alltid undrat om det är samma sak som Céline eller om det är ett annat märke?

    1. Jag har tänkt samma sak, tror bara Mikaela stavat fel. Hennes stavning uttalas ju Celineee. Det är svårt med de olika franska accenterna om man inte kan språket.

      1. Det är väl solklart vad hon menar? Anmärka på stavning på ett lite nedlåtande sätt, kom igen…

      2. Snälla Michaela, kan inte du ägna varje blogginlägg en liten stund för att medvetet placera in små, knappt märkbara stavfel och tecken lite här och var. Det känns otroligt viktigt att språkpoliser inte förlorar sin betydelsefulla sysselsättning. Vi måste tänka på våra medmänniskor här.

  2. Jag älskar verkligen din blogg, man läser ju aldrig ett tråkigt inlägg! Favoriterna är helg i bilder, matbilder och street style. Det vore väldigt kul med street-style bilder lite oftare! 🙂 Puss och kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi