I do love pink

IMG_8668

IMG_8643

IMG_8645

När vi var i Paris hela tjejgänget pratade vi om sneakers. Jag har ju inte använt sneakers så länge utan är ganska ny på området. För mig har det varit en process; när jag var mellan 18 och 23 år hade jag klackar på mig varje dag (!), jag kunde utan problem ha stilettklackar till jobbet och hade alla fall minst fem-sex centimeters klack oavsett tillfälle. Sen började jag utforska världen av platta skor och har haft en hel del flats och ballerinas. Sneakers har jag enbart använt för powerwalks och så springskor när jag ska ut och jogga. Men senaste åren har sneakers-trenden slagit så jäkla hårt och sakta men säkert smyger den sig på mig också. Mitt främsta skäl till att börja gilla sneakers är ju, såklart, att det är så förbaskat skönt och smidigt. Det underlättar vardagen enormt att ha sköna skor på sig. Man kan gå överallt utan problem och för mig som går så mycket så ja, skillnaden är ju helt otrolig.

MEN än är jag inte helt hooked, många modeller är lite för mycket sneakers för mig haha, därför har Stan Smiths som jag köpte i Chicago passat mig perfekt under dessa månader. Det har känts som att jag har flugit fram i mina sneakers till skillnad från boots med klack som jag annars har mycket till vardags. I Paris hade Janni på sig dessa rosa mocka-sneakers (!!!) och när jag såg dem visste jag direkt – jag måste ha ett par likadana. Om sneakers är såhär fina vill jag aldrig mer ha klackskor haha. Jag är så kär i mina nya skor! Finns här men nästan helt slutsålda tyvärr…

Nu blir det middag, puss!

  1. Tips på bra märken på ballerinas? Tycker det kan vara sån skillnad på kvalitén och hur sköna dom är men känner mig för den här säsongen lite lost..

  2. Superstiliga! rosa sneakers kan vara bland det bästa som finns. Älskar Lacostes sneakers och deras sneakers ballerinas, Ziane chunk lace up (fanns i ljusrosa skinn innan) och kan vara världens skönaste vardagsskor!

  3. Wow älskar färgen ! Sneakers i all ära , men detta känns mer som en ”fin sneakers” ! Me like 🙂

  4. Åh spanade in de här skorna på förra ”Nordic shoe and bag fair” fast i beige. Sanslöst snygga, dressade men ände street. Grym kombo! Kramar

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi