Frukost hos Day

IMG_8652

God morgon hjärtys och tack för härlig stämning i bloggen igår!

Jag är fortfarande sjuk men orkar inte ruttna bort mer så tog mig till Day’s kontor för en mysig frukost i morse. Det är bara fem minuters promenad hemifrån så kändes okej.

IMG_8653

Med Jossan och Therese!

IMG_8655

Kaffe, apelsinjuice, mörkt bröd med leverpastej och så en kanelbulle från FabriqueNybrogatan. Fabrique har bäst bullar i stan :)))

IMG_8650

Vi kikade igenom kollektionerna från Day och 2nd day. Älskade denna blixt-klänning från 2nd day <3!

IMG_8658

Och så pratade vi eventuella samarbeten för framtiden, eftersom förra samarbetet gick så bra!

Jag har på mig Stan Smiths, byxor från Lindex, kashmirtröja från Soft Goat och halsduk från Bik Bok

IMG_8657

Bästa starten på dagen när man får hänga med denna gullis <333

Nu sitter jag på kontoret och jobbar undan lite, snart blir det presslunch hos Lindex följt av ett möte innan jag ska hem och vila igen. Hoppas ni har en mysig tisdag så hörs vi snart igen, puss!

  1. Så mysig och vacker outfit! Önskar att jag var modig nog att kunna bära helvitt! Har jag tur håller det sig vitt i en timme iaf haha!

  2. Till din nästa frågestund!
    Hitta precis av en slump säsong 2 av glamourama på TV3 play, vilket jag inte kunde hålla mig ifrån att titta på 🙂 Det är så kul o se dig när du får jobbet på devote o köpt din gamla lägenhet, o stilen du hade det! Roligast var bli nostalgisk över var man själv var i livet när man titta på detta och vad man själv hade för kläder osv. Och du har säkert fått frågan förut, men blir ändå för nyfiken för att inte fråga, hur du ser tillbaka på denna period och specifikt det som utspelar sig i serien? Min uppfattning är att du påbörjat en stor resa sen dess, vilket du själv berättat om, vilket de flesta gör på 5 år, jag oxå, men skillnaden är att jag inte har en serie som dokumenterat detta och därmed känns det som du kan ha en annan synvinkel på det, o det är den jag är nyfiken på!
    Jag har läst din blogg sen begynnelsen och det är fortfarande exakt lika kul att följa dig då som nu, du är faktiskt den enda bloggerskan som jag följt konstant 🙂 Hejja dig, livet och kärleken!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi