MONDAY

Varför vaknade man upp till höst idag? Fick vi bara en veckas sommar? Haha typiskt.

Ingen bra dag idag heller. Fortfarande så himla sjuk. Sitter på kontoret och försöker jobba undan vissa saker som måste tas tag i, men det är svårt när jag fortfarande känner mig helt borta. Förra veckan fick jag nästan inget administrativt gjort eftersom jag var sjuk så den här veckan är ”att göra”-listan hur lång som helst, men mitt huvud orkar liksom inte sätta igång. Varje grej tar fyra gånger så lång tid som vanligt. Fy fan vad trist det är att vara sjuk alltså, speciellt när det aldrig går över. Är inte ens sugen på att ligga hemma och mysa i soffan framför en film mer – det är superhärligt en dag eller två men sen tröttnar man ju. Jag önskar att jag hade haft energi nog att ta tag i ett par större projekt idag, men det verkar snarare bli så att jag får gå hem och lägga mig på soffan *igen*.

Dagen började i och för dig väldigt bra – jag hade Ångestpodden över på kontoret för att prata lite. Jag älskar tjejerna bakom Ångestpodden, vi jobbar mot samma mål och jag hoppas att vi i framtiden kanske kan göra något tillsammans. I förra veckan släppte de en shop med affischer som innehåller Ångestpodden-citat och där har ett av mina citat äran att få vara med på en plansch! Jag gästade ju deras podcast för ett år sedan. Andra som har med citat är Fredrik Wikingsson, Therese Lindgren och Daniel Paris.

va¦êgg_beskuren_low (glhf)

”Landa i den fantastisk befriande känslan, att det kommer gå över.”

  1. Det är verkligen jättetråkigt att vara sjuk, men ibland måste man bara gilla läget och vila. Jag har den erfarenheten i alla fall, att det tar mycket längre tid att bli frisk om man inte sköter om sig. Gå hem och bädda ner dig och snart kommer sommaren tillbaka! Krya på dig, kram!

    1. Jag veeet. Har verkligen försökt ta det så lugnt jag kan men trodde att det skulle funka att gå till jobbet idag. Ska gå hem snart… Puss!

  2. Hej Michaela,

    Skickar dig all sorts styrkekramar till dig idag. Du verkar som en fantastisk männsika och har under många år följt din blogg, men det senaste åren har jag beundrat dig. Hur du gör din val i livet, hur du öppnar dig utåt och låter oss andra ta del av ditt liv, hur du brottas med din vardag samt hur fint du tar hand om dig själv, din själ men även männsikorna runt omkring dig. Du är en stor inspration till mig och jag vet till många andra tjejer!

    Önskar dig en fin måndag och hoppas du blir frisk snart!

    Kram

    1. Din kommentar är höjdpunkten på hela min dag, kanske hela min vecka. Tack för att du skrev den. Blev tårögd. Massa kärlek till dig vännen <3

  3. I Göteborg vaknade vi upp till strålande sol. Dock blåser det en del o mulnar på nu, men alltid härligt att få vakna till solsken !

  4. Michaela,

    Du har sedan många många år varit en otrolig inspiration för mig och glädjen du sprider är enorm. Jag tar studenten nu i vår men har ändå hunnit brottas med en mindre depression och fått backa många gånger pga för mycket stress. Att du delar med dig av dina erfarenheter och känslor är guld värt, det betyder mycket för både mig och andra tjejer. Tack!

    Undrar föresten om du har en mailadress man kan nå dig på?:)

    Ha en fin dag och krya på dig! Kram

  5. Hej Jag har ju sett på din blogg att du har stenkoll på design väskor.
    jag har en vintage Louis Vuitton Alma väska den klassiska , jag älskar storleken samt färgen och den passar min stil när jag traskar från kontoret till hemmet eller vidare haha
    meeeen är den fortfarande aktuell eller har den gått ur tiden?? tacksam för svar ! tack för en superbra blogg. kram !

  6. Hej! Jag verkligen älskar din stil på både kläder, skor och accessoarer så skulle vara så roligt om du gjorde några fler detaljerade inlägg om vad du har på dig och kanske lite vad du får din inspiration ifrån. Har även sett olika youtube program osv. att du har stor garderob och mycket modekunskap.
    Du är en stilikon för mig och säkert många andra, så mer modeinspo tack haha!

    Love you!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi