Eurovision-burgare och personal shopping

IMG_8594

Okej, hela helgen började med att jag låg sjuk i soffan i fredags eftermiddag och såg den här instagram-posten som Sofie lagt upp. ”OMG det låter som världens godaste burgare” tänkte jag och smsade henne genast för en recension. Sofie är ju expert på burgare så hon bör ju veta. Den fick väl godkänt av henne så det var bara att klicka hem två stycken till oss också. Älskar kompisar med samma intressen som en själv hehe :)))

IMG_8597

Så kom det hem varsin Eurovision-burgare från Gnarlys och den var så god så jag fick nästan i mig hela, trots att den var gigantisk.

IMG_8601

Tack livet för burgare. Men sen var det matkoma och film för hela slanten.

IMG_8608

I lördags åt vi äggröra på nöt och aprikos-bröd till frukost.

IMG_8610

Sen tittade vi på film, serier och läste tidningar hela dagen. Ingen av oss orkade laga lunch så vi åt yoghurt, jag åt havreghurt med granola, jordnötssmör och jordgubbar närmare bestämt.

IMG_8614

På kvällen åt vi indiskt (ja, äta är det enda vi har gjort i helgen).

IMG_8616

Sen kollade vi på hela Eurovision Song Contest såklart! Vem tycker ni var bäst? Jag gillade Italien och Sverige *inte alls partisk*

IMG_8623

Igår gick jag upp tidigt och tog tåget till Uppsala. Jag skulle nämligen vara personal shopper åt Hanna som vann tävlingen jag hade i samarbete med Gränby Centrum! Minns ni att man kunde vinna 10 000kr att shoppa för tillsammans med mig? Hanna var vinnaren! Så lyxig grej!

IMG_8621

Vi började med kaffe och planering på Starbucks. Vad var hon ute efter, vad behövde hon, hade hon spanat in något speciellt sen innan?

IMG_8626

Sen shoppades det! Bland annat solglasögon.

IMG_8631

Jag satt mest utanför provrummen i varje butik medan Hanna gick loss. Kan ju vara världens bästa jobb att vara smakråd åt någon som får shoppa för 10 000kr :)))

IMG_8632

Efter tre timmar var vi klara och jag tog mig hemåt med ett leende på läpparna.

IMG_8639

Väl hemma la jag mig här och sen låg jag här tills det blev måndag morgon i princip. Åt en pasta till middag som ni vet, men den glömde jag fotografera.

Nu håller vi tummarna för att jag blir frisk till nästa helg, då ska jag ut och göra massa roliga saker!


  1. Vad är det för modell på solglasögonen? Clubmaster eller Roundmaster eller något annat? 🙂

  2. Ah men jag dör… Burgaren. Tryffel och foie gras. <3 <3 <3 Och så säljs den inte längre. *gråt-emoji*

  3. Hej! Du är ju bra på kärlek och sånt, jag har lite problem. Jag är 16år och har snapat med en kille nu ett tag. Jag gillar honom jättemycket och tycker han verkar var snäll och rolig. Men han ger mig så blandade signaler, ena dagen är han jätte snäll och ger komplimanger och skriver med mig i flerrrra timmar. Medans han vissa dagar bara dissar och inte alls är lika rolig. Vad tycker du jag ska göra? Min kompis var lite på g med honom för några år sedan och hon säger att vi skulle passa jätte bra ihop. Att han är den manliga versionen av mig. Men jag vet inte vad han tycker, vi börjar på samma gymnasium i höst och vill inte ha stel stämning mellan oss då. Förstår om du inte hinner svara.

  4. Hej Forni och tack för en fin blogg!

    Jag vet inte vart jag ska ställa dessa frågor men jag tänkte mig att de skulle vara till ”Frågor med Forni”.

    1. Jag har känt ett tag att jag borde börja skriva, inte skriva något speciellt egentligen utan bara skriva för mig själv om mina känslor. Jag känner att jag behöver få ut dem någonstans för att inte go bananas så att säga. Min fundering är, skriver du alltid på datorn när du skriver eller skriver du ibland för hand? Aslöjlig fråga kanske men jag känner mig kluven med vad som känns bäst. Att skriva på datorn är kanske smidigare, men att skriva för hand känns mer terapeutiskt på något sätt, haha. Som att man får ur sig något genom pennan. Hoppas du förstår min flummiga fråga.

    Stor kram från Joanna

  5. Hejsan! Likt en annan kommentar här så hör nog detta hemma i ”Frågor med Forni”, så jag hoppas du håller på den här frågan till nästa tillfälle! I och med att Dasha är med i nya Glamourama kom jag och tänka på säsongerna när du, Petra och Anna Hibbs var med. Vad har hänt med Anna? Vad gör hon idag och har ni någon kontakt, eller hur är er relation idag? Insåg att man inte sett röken av henne på flera år…
    KRAM <3

  6. Hej Michaela! Du verkar alltid laga så supergoda frukostar. Skulle inte du kunna ge några frukosttips? Jag känner att jag fastnat lite i mina frukostrutiner och äter samma sak varje morgon.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi