Croissantglassen

Någon som uppenbarligen känner mig VÄL kommenterade och tipsade mig om en artikel på Elle (här!) om ”Årets glass” – Croissantglassen. Ja, ni hörde rätt. Man använder alltså croissanten som strut, fyller den med chokladsås och toppar med glass! Wft vilken dröm.

Hoppas att någon av de andra tjejerna är på kontoret imorgon, då ska jag dra med mig dem över till Taverna Brillo och testa. Jag får köra på sorbet men det går (nästan) lika bra det.

glasscroissant-brillo-900x492

Nåväl, dags att hoppa in i duschen. En helkväll med läsarevent följt av middag på Teatergrillen väntar! Hurra!

  1. Hej,
    Varför äter du inte laktostabletter när du vill äta laktos? Funkar de inte på dig?

  2. Alltså, kan vi diskutera det här med att det kommit en ss 3 av Glamourama där INTE du är med (utan istället Dasha…)??

  3. Hej! Kan inte du snälla tipsa om butiker eller märken som har fina kontorskläder? Känns så trist att behöva klä sig som en fyrkantig tant när man är 25 men samtidigt behöver vara lite striktare. Finns det några lite mindre märken kanske förutom Filippa K etc? Eller möjligtvis ett inspokollage för kontorskläder vore kul! Du har så fin stil, gillar det feminina inslaget i allt! 😊

  4. Hej bästa du! Skulle behöva ditt råd och en vuxens syn på detta.. Är 22 år gammal men känner mig som ett barn just nu. Jag och min kille har varit ihop i ca 1.5 år, under jul/nyår hade vi en tuff period och jag sov mycket hemma i min egna lägenhet under denna perioden. Fick för 1 vecka sen reda på att han hade varit otrogen runt den tiden.. Jag blev såklart helt förkrossad och har gråtit och skrikigt om vartannat. Vi bor ihop nu men har sovit hos en kompis en del. Nu till ”problemet”, inte en enda cell i hela min kropp vill lämna honom.. Asså inte ens lite. Jag försöker vara arg och vilja lämna honom men de går inte. Blir bara ännu mer ledsen av tanken på att va utan honom. Hur ska jag göra?? Hur ska jag/vi gå vidare från detta? Förstår om du inte har tid att svara på detta vilket är helt förståeligt! Kram finaste du

  5. Många sorbetglassar har ju faktiskt laktos i sig. Men kanske inte på taverna brillo? Jobbar på restaurang själv och bara en av våra sorbetglassar är helt laktosfri.

    1. Det har jag inte märkt av alls! Nu vet jag inte var du jobbar men när jag frågar så är 99% av gångerna sorbet-sorterna helt laktosfria, både när jag är i Italien och hemma i Sverige. Sorbet ska enligt klassiskt recept göras helt laktosfritt!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi