ACO White Flowers

I samarbete med ACO

IMG_8467

IMG_8475

IMG_8478

Min Spring Style Guide; Smycken i guld (gärna stora!), blommor i håret, sköldpaddsfärgade solglasögon i strl XL, virkad bikini som tittar upp under den perfekta vita skjortan, rött som accentfärg, blommiga väskor och white flowers från ACO

”När morgondimman lättar över Ligurien är blomstermarknaden i San Remo redan i full gång. Vi vandrar genom gränderna och följer en doft som på ett ögonblick fångar essensen av blommornas stad: vit jasmin, söta toner av ros och en droppe frisk bergamott. Den doften har vi fångat i en flaska. Upptäck nya ACO Limited Edition White Flowers!”

Så beskriver ACO själva sin nya sommar-serie i Limited Edition – White Flowers. White flowers doftar av toppnoter i citron, bergamott, äpple och svarta vinbär, hjärtnoter av jasmin, ros och viol samt basnoter av sandelträ och musk. För att skapa produkterna och dofterna har ACO hämtat inspiration från ett av de vackraste områdena i hela Italien – nämligen Ligurien. Ni som har varit där vet hur vackert det är. I Ligurien har de ett område som heter Riviera dei Fiori, blomsterkusten, och det är med inspiration därifrån som den här serien är framtagen. Åh.

Såhär såg det ut förra gången jag var i den regionen, inte just på blomsterkusten men i närheten!

IMG_8194

img_8055

IMG_8168

Makalöst vackert.

I samband med att ACO släpper sommarens limited edition-serie så har de en tävling som jag tror är helt i mina läsaren smak. Man kan nämligen vinna en resa till just Riviera dei Fiori! En sån dröm.

För att delta i tävlingen behöver du följa ACO på Instagram – @acosverige. Gör sen din egen tolkning av doften vita blommor på bild och lägg upp den på Instagram tillsammans med #captureacowhiteflowers. Tagga den vän du vill resa med samt skriv en rad i kommentarsfältet kring vad doften betyder för just dig.

Tävlingen pågår 25 april–12 juni 2016. När tävlingen är avslutad kommer en jury från ACO att bedömma kreativiteten i ditt inlägg. Självklart får du delta med så många bilder som du vill – go wild with the white flowers!

Ni kan läsa mer om tävlingen här (klick!)

  1. Jag ska till Toscana och Ligurien i sommar, det vore sååå roligt och inspirerande om du ville skriva om dina bästa sevärdheter/tips därifrån. Vad får jag absolut inte missa?

    1. Hej Hanna, KUL! Om du söker i bloggen på Portofino och Rapallo kommer alla inlägg upp kring min resa till Ligurien. Samma sak med Toscana – sök på bloggen på ”Toscana” så kommer alla inlägg som rör det upp! Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi