PARIS! 


Min kärlek till Paris svalnar aldrig. Jag älskar den här staden. Jag minns hur mycket jag älskade den när jag var här för första gången som 18-åring och jag älskar den fortfarande lika mycket. Blir varm ända in i själen av att vara här.

God morgon förresten! Jag och mamma har precis ätit frukost på hotellet och ska snart ta oss ut på en liten sväng innan vi flyger hem. Igår gick vi över två mil (!) och 23 000 steg! Som ni förstår gjorde vi en hel del grejer. Kanske min bästa och mest maxade semesterdag någonsin. Full uppdatering kommer imorgon eller på måndag såklart 🙂 

Jaja, nu ska vi inte låta lilla mamma vänta på mig allt för länge hehe. Vi hörs senare igen helt enkelt. Hoppas ni får en underbar lördag och njuter till fullo av Sveriges sommarväder! Puss! 

Pst! Toppen är från Gina Tricot! 

  1. Verkligen BÄSTA grejen att gå mycket när man semestrar i städer!! Man ser så mycket mer än när man åker tunnelbana eller taxi överallt.

  2. Älskar också Paris! Helt klart en utav mina topp städer i världen jag skulle kunna bo i tillsammans med Hong Kong, Singapore och New York!!

  3. Hej Forni,

    Jag känner att jag har ”kört fast” i livet både professionellt och privat. Vill vara gladare och mindre stressad. Jag har förstått att du tyckte att ledarskapskursen med susanne har varit väldigt givande och jag funderar på att anlita henne eller någon liknande person. Ubdrar bara ungefär hur mycket det kostade för dig att gå deras program?

    Kram Anna

  4. Så härligt! längtar efter att få besöka staden, jag fick faktiskt en parisresa av min sambo för ett tag sedan, ni ska vi bara tina in våra scheman! Så taggad!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi