Världens bästa tisdag

Okej, jag tror att jag kan ha haft världens bästa tisdag idag? Är helt slut på energi samtidigt som jag är fylld av den – en underbar känsla. Har känt mig snygg, glad och sprallig precis hela dagen. Kom hem och var sugen på en spontanmiddag utomhus med D men han jobbade sent så det blev ingenting med det… har i alla fall bestämt att maj ska fyllas av mer spontanitet. Det här vädret gör en ju galen på ett positivt sätt.

Ni ska få hela dagen i bilder imorgon bitti, men nu ska jag krypa ner i soffan, sätta på mig min pyjamas och ta fram jordgubbar. Det vankas ”Världens bästa burgare” på tv och jag är på världens bästa humör. Hur mår ni idag? Jag hoppas att ni också är fyllda av energi, annars hoppas jag att ni får lite av min här genom datorn <333

Tusen digitala kramar till er!

IMG_8210

Jag och min Petra idag. Jag har på mig topp och kjol från Chiquelle som är två rejäla favoriter redan, skor från Zara, skinnjacka från Acne och så nya lilla Gucci-väskan på armen som matchar fint med bästis.

  1. Man ser verkligen att hela du strålar på bilden!
    Hoppas också på att maj bjuder på spontana kvällar, som en försmak på sommaren!

  2. Tack för ett soligt inlägg! Önskar att jag har läst det igår, då jag hade en betydligt grinigare tisdag. Ska jobba på min positivitet!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi