THAT DRESS

DSC_4121 copy

Processed with VSCO with a6 preset

DSC_4174 copy

Jag fick massor med frågor om min klänning som jag hade på mig i Sicilien! Den kommer från Sienna Millers kollektion för Lindex och är sååå skön. Sandalerna är från Asos (klick!), solglasögonen från Dolce & Gabbana och örhängena från Zara.

Fotograf: Stella Cocozza

  1. Michaela! Jag Ä L S K A R din blogg, den har länge varit min absoluta favorit men dessa streetstyle bilder du nu börjat med… De är jättefina och det är kul att få se så proffsiga/högupplösta bilder på dina outfits men det är irriterande att din fotograf alltid tar bilderna lite på sidan. Det behövs inte så mycket mer än en straightforward bild på dig! Det blir jobbigt att läsa/titta på när bilderna, som i det här inlägget, alla är lite på sniskan. Bara någonting att tänka på!! 🙂 Ha en fantastisk tisdag!!

    1. Hej Evelina,

      SUPERBRA feedback! Sånt man inte tänker på själv. Mer rakt framifrån hädanefter 🙂

      PUSS och tack för fina ord!

  2. Var det du som var på Bianca ingrossos story med en vit spets blus med hög krage och stora armar? Var va den ifrån isåfal? SÅÅÅÅ SNYGG!!!!!

  3. Hej Michaela!
    Jag behöver verkligen verkligen din hjälp. Jag är så upp över öronen kär i min pojkvän. Alltså SÅ kär. Såhär jobbigt kär så jag får en klump i magen då jag inte vet hur jag sak få ut all kärlek, så att han någorlunda ska kunna förstå någorlunda hur jag känner för honom. Hur gör jag för att på något sätt försöka förklara hur man känner? Att det är en så sjuk känsla i kroppen när man tänker på honom? Hur gör man när man känner ”för mycket” så man inte ens kan förklara? Han fyller år nu i veckan, och nu är det såhär.. Sen i januari har vi haft distans, vilket har varit superjobbigt. VI har tom tagit en månads paus mitt i allting. Nu har vi precis hittat tillbaka till varandra och vi vet att vi bara vill vara med varandra. På något vis vill man ju då nu visa ÄNNU mer hur mycket man tycker om varandra. Vi kommer inte vara tillsammans på hans födelsedag, så därför skulle jag vilja göra något fint för honom ändå. Har du några tips?

    Tänker alltid på dig när jag ska försöka vara lite extra romantisk. När man läser dina texter målar du upp känslor så himla fint! Och hur du beskriver dina känslor är helt fantastiskt. What would Forni do!

    Tack på förhand!

  4. Hej, där….Jag älskar den, Snygg färg som du passar så bra i. Jag har funderat mycket på klänningar. Jag sitter i rullstol, jag har mist båda min ben, det senaste för ett år sedan. Det är såå svårt att hitta kläder som är snyggt och sitter snyggt. Jag funderar på om jag kan ha klänning i rullstolen, kommer det inte se knasigt ut. Det får väl testas…Idag är en skitdag, blir ständigt påmind om min sjukdom. Flera infektioner, ny antibiotika igen…Smärta. Ja, nu är det verkligen kampen för livet…denna gången vet jag inte om jag vinner…
    Många kramar och tack för att du delar med dig. <3

    1. Inte kommer det se konstigt ut! Tycker du ska ha på dig precis vad du känner för faktiskt 🙂 Det viktigaste är att du känner dig snygg och bekväm!

  5. Håller inte alls med om att det är irriterande med lite sneda bilder!! Älskar att du börjat jobba med fotograf (så mycket roligare) och tycker hon tar så himla coola bilder med edge och attityd. Keep up the good work, och tack för världens bästa blogg <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi